hvordan at regne mængden af tapet

hvordan at regne mængden af tapetWall papir er en hurtig og billig måde at give næsten ethvert rum en komplet ansigtsløftning . For begyndere , skal du vælge et mønster med en enkel , gentagen motiv for nem matchning. Striber er en af de letteste . Beslut, hvor meget og hvor mange af dine vægge vil være dækket med papir . Wall papir er ofte bruges til at dække den nederste halvdel af væggen for en wainscot type effekt eller over awooden wainscot . Det kan også være brug for accent vægge eller med malede vægge som accent i en tapetseret rum

Du skal bruge: .
målebånd.
Papir eller en notesbog .
Regnemaskine .
Roll størrelse oplysninger fra tapet .

Regne Square Footage Needed


1 .
Tegn en skitse af hver væg i dit værelse . Mark områder, der vil blive dækket i væggen papir på skitsen . Måle disse områder fra top til bund og fra side til side . Formere højde gange bredde til nærmeste ¼ foden ( 3 inches ) kvadrat.
2 .
runde op til nærmeste fod og skrive de firkantede optagelser i hvert område . Samlede op på pladsen optagelser af alle områder , der skal tapetseres at finde det samlede areal , der skal dækkes . Runde dette op til det nærmeste mund . Tilsæt 20 mønster til at foretage yderligere nedskæringer , du bliver nødt til at få dit mønster til at matche .
3 .
Beslut dig for dit mønster og find ud af, hvor mange kvadratmeter der er per rulle . Bestil det antal ruller nødvendige for at dække pladsen optagelser fra skridt over plus ti procent for reparationer , miscuts og andre uforudsete problemer . Papir farvestof partier , svarende til at male ikke altid passer perfekt , så altid bestille lidt mere end du har brug for at forsikre et perfekt match som genbestillinger kan være lidt anderledes .

Regne Lineær Footage


1 .
Figur lineær fødder til mere komplicerede mønstre . Bestem dit mønster og finde ud af hvor bred og hvor længe roll er .
2 .
Del hver væg afsnit ved bredden af rullen til at beregne antallet af kørsler er nødvendige for at dække hver sektion . Enhver delvis bredder skal beregnes som fuld bredde for at sikre, du har nok papir til at matche mønster perfekt .
3 .
Multiplicer antallet af løber fra top til bund af højden af hver sektion at fastslå antallet af afstemningerne fødder , eller lineære fødder , skal du dække området . Tilsæt rulle fødderne for alle dele sammen og tilsæt 20 procent for mønstertilpasning .

Anden Artikel

 • hvordan man designer en pejs
 • hvordan man kan dekorere med gamle verden charme
 • hvordan man kan trimme formning for et loft
 • hvad er grasscloth tapet ?
 • hvordan man kan bygge dit eget spil værelse
 • hvordan man kan lave en bordlampe med en dårlig ledning
 • muligheder for at hænge gardiner
 • hvordan man kan dekorere en stue i en lodge tema
 • lydisolering vindue behandlinger
 • indvendige døre optioner
 •