hvordan du udskriver ord & breve til en væg

hvordan du udskriver ord & breve til en vægMuseer , gallerier , grafisk og indretningsarkitekter , underskrive og udstillingens selskaber bruger vinyl bogstaver eller skrabes overføre ark til at anvende sprød professionelt udseende bogstaver og grafik på væggene . Kommer begge i en næsten enhver tænkelig farve og kan oprettes enten fra standard skrifttyper og symboler eller fra brugerdefinerede illustrationer . Rub ned overførsler er bedst egnet til mindre type som den, der anvendes til udstillingen etiketter mens vinyl virker bedre for større display bogstaver , ord eller sætninger . Begge er lette at anvende og fjerne .

Du skal bruge:
Målebånd
. Grafik software .
Vinyl grafik leverandør .
Polermaskiner .
Hobbykniv .
Rub ned overførsel sælger .

Vælg Indhold og Mål væggen


1 .
Beslut hvilke bogstaver , ord eller sætninger der skal anvendes på væg eller vægge og i hvilke farver og størrelser . Prøv at holde indholdet enkle og undgå fristelsen til at omfatte mere , end der kan forarbejdes visuelt i et par sekunder .
2 .
Mål bredden og højden af arealer , hvor bogstaverne eller ord vil blive anvendt .
3 .
Bestem krumningen af buer ved at måle fra punkter langs en vandret linje i bunden til toppen af buen i en ret vinkel .

Producere og Anvend Vinyl Skrift


1 .
Vælg en online vinyl bogstaver leverandør og bruger deres omfattede design værktøjer til at layoute bogstaver, ord eller sætninger , der skal anvendes . Alle har omfattende farvevalg og skrifttype og symbol valg til rådighed . Layoutet forsyningsvirksomheder vil sørge for de bogstaver vil passe ind i den disponible plads .
2 .
Brug et grafisk software program valg til at oprette brugerdefinerede layout , hvis det online designværktøjer ikke er tilstrækkelige, eller hvis behov er specialiserede . Tjek med leverandøren første til at få specifikationer og retningslinjer for deres vinyl skæreudstyr . De fleste vil foretrække filer med illustrationer og skriv skitseret , fordi det vil tilpasse bedst til skæreudstyret softwaren .
3 .
Tegn referencelinjer let med blyant på væggen . Vinyl vil komme i bånd med det ønskede bogstaver perforerede ind i dem . Påfør vinyl på væggen ved at fjerne presenningen , der dækker den selvklæbende side og omhyggeligt at placere det op til overfladen . Justere og derefter polere fast på væggen . Fjern det beskyttende lag fra vinyl overfladen og brug en hobbykniv til nøje at skrælle det overskydende materiale fra omkring bogstaver eller ord . Polere ned ad en kanter , der trækker op .

produkter og Rub Down Transfer Ark


1 .
Opret din egen kunst for rub -down overførsler . De er lavet på tilsvarende måde til trykplader gennem en proces , hvor en farvet belægning på en tynd plastic luftfartsselskab er udsat for lys og derefter skylles kemisk , så kun det ønskede billede tilbage. Transfer ark kan være meget detaljeret , hvilket gør dem ideelle til udstilling og andre mærker . Hvis billedet komponenter er for små , vil de imidlertid ikke overføre godt til vægge på grund af uregelmæssigheder i overfladen .
2 .
Fjern det beskyttende ark , der dækker den klæbende selvklæbende side af gnide ned overførsel og tape overførslen fast på væggen . Gnid forsigtigt over hele overfladen til at pre -release af bogstaver fra luftfartsselskabet . Gå tilbage over plast transportøren med afrundede tilslidningsprocedure værktøjer og overføre bogstaver helt på væggen og sørg for det hele udslip helt fra luftfartsselskabet .
3 .
Fjern transportøren og bruge beskyttende ark , der var på den selvklæbende side eller et stykke layout papir til at dække hele overfladen og polere igen .

Tips og Advarsler


 • Vinyl undertiden modstår overholde flad finish vægge , så male med æggeskal eller endog højere glans maling hvis det er muligt .
 • Vinyl bogstaver , ord og sætninger kan normalt fjernes ved at snuppe det ene hjørne og forsigtigt afskalning fra væggen . Hvis dette ikke virker , så prøv en hårtørrer første og endelig et antal vinyl fjernelse produkter som en sidste udvej .
 • Rub -down overførselstypen kan normalt trækkes fra overfladen med en klæbrig kugle af maskering eller anden lav tack tape , som ikke vil skade væggen i sig selv.
 • Anden Artikel

 • zen aflukke indretning idéer
 • hvordan man kan ramme en trøje i en skygge kasse
 • hvordan man kan male et metal tag & beregne omkostningerne
 • den type finish til brug for en serviet holder
 • tips til spansk stil udvendig boligtekstiler
 • hvordan man kan bygge dit eget spil værelse
 • hvordan man kan matche bordplader til flisegulve
 • udsmykning soveværelse ideer med inspirerende fotografering
 • hvordan man kan dekorere trapper med buer
 • home decor løsninger til hjemmet & haven
 •