hvordan man laver en overdækket headboard at knytte til mit eksisterende

hvordan man laver en overdækket headboard at knytte til mit eksisterendeMange mennesker nyder udseendet af dækket eller polstret hovedgærder , som kan opdatere en rummets indretning eller dække op en uskøn eller forældede hovedgærde . Med blot et par meter af stoffet og nogle enkle sy færdigheder , kan en helt nyt look skabes i en kort tid . Hvis du ønsker et dramatisk look , kan du overveje en farve eller mønster i fuldstændig kontrast til rummet farve . Hvis du ønsker et koordineret look , skal du bruge en farve fra sengetøj , gardiner eller illustrationer i rummet . Her er nogle nemme retningslinjer for både en slipcover for din eksisterende hovedgærde og en fingeret at gå med det .

Du skal bruge:
Stof til hovedgærdet
. Stof saks .
Målebånd .
Symaskine .
Tråd .
Jern .
Strygebrættet.
Lige ben .
Håndsyning nål .
Foringsmateriale .
Stof til humbug.
4 ounce pladevat .
Bånd .


1 .
Mål forsiden af hovedgærde . Skær to paneler fra det valgte stof , der er en anelse større end hovedgærdet . Tillad en tre-kvart-tommer søm godtgørelse for den øverste og de to sider . Tillad en en-tommer søm godtgørelse for bunden .
2 .
Mål top og sider af hovedgærde , og skær smalle strimler af stof til dem at skabe en tredimensional boks form for slipcover . Bredden af strimlerne skal være lig med top og sider af hovedgærde , plus en tre-kvart-tommer sømrummet på toppen og sidebeslag , og et -tommer søm godtgørelse for den nederste stribe .
3 .
Sy top og side stykker sammen , hvilket gør en lang strimmel . Brug en tre-kvart-tommer sømrum . Tryk sømmene åbne .
4 .
Pin den lange stribe til frontpanelet . Sy stykkerne sammen , og sørg for hjørnerne kampen . Gør det samme med bagpanelet .
5 .
Skru op og sy en dobbelt kant . Dette afslutter den grundlæggende hovedgærde dækning . Skub den over hovedgærdet og hånd glide sy åbningen forneden er lukket, eller lade den stå åben for let at fjerne ved vask .
6 .
Mål headboard front panel og tilføj en tre-kvartal-tommer søm godtgørelse til siderne og et tommer søm godtgørelse til enderne . Skær et stykke foring stof og et stykke 4 ounce pladevat i henhold til disse målinger . Gøre stof og pladevat to gange højden på frontpanelet . Klip et stykke stof i den ønskede farve eller mønster i samme størrelse . Også skære 12 15-tommer lange bånd . Disse stykker er for en fingeret overlay .
7 .
Læg vigtigste stof panelet ned på batting forkerte side opad. Beslutte, hvor du gerne vil båndene til at gå . Pin dem på plads . Line op bånd og pin på alle sider . Sy simuleret sammen , at mindst en 10 tommer hul på den ene side at vende fingeret højre side ud . Trim pladevat og drej fingeret højre side ud . Luk åbningen med en slip søm . Bind fingeret til de eksisterende hovedgærdet med bånd .

Anden Artikel

 • gratis vejledning i , hvordan at folde servietter dekorativt
 • hvordan man kan dekorere en romantisk soveværelse i en lejlighed
 • hvordan man kan lydisoleret vindue behandlinger
 • hvordan man kan ramme en trøje i en skygge kasse
 • instruktioner for tværgående stænger
 • hvordan man kan dekorere trapper med buer
 • hvordan man kan gøre binde gardiner
 • retninger til vinyl bogstaver
 • den bedste gulvbelægning til mudder værelser
 • hvordan man kan reparere beskadigede fascie med epoxy
 •