indvendige døre optioner

indvendige døre optionerDu skal bruge:
Målebånd
. Papir eller en notesbog .
Regnemaskine .
Roll størrelse oplysninger fra tapet .

Hvis du tror at den eneste mulighed , du har til en indvendig dør er et stykke rektangulært træ med et håndtag på venstre , så døren kan åbne til højre , du er i for en stor overraskelse . Indvendige døre fås med et væld af muligheder . Disse muligheder kan appellere til en bred vifte af æstetiske eller utilitaristisk ønsker og behov .

Venstre-Handed Dør

venstrehåndede mennesker vil måske til at overveje muligheden for at erstatte standard døren bygget til at lette en for det meste højrehåndet verden ved at udnytte muligheden for at købe en dør med knappen til højre , der åbner til venstre . Du behøver ikke at bekymre dig om at bore et nyt hul og skiftende hængslerne over til den anden side med døre , der allerede er præ-bygget med disse ændringer . Du bliver nødt til redo rammen af din dør for at udstyre dig selv med venstre hånd adgang til intern værelser .

Pocket Døre

For mindre huse , hvor pladsen er trang , kan du se på muligheden for lomme døre . Lomme døre er en god løsning for områder af huset , hvor du ikke har plads til en traditionel døren går op. Lommen Døren forsvinder ind i væggen , når du åbner den . Pocket dørene bør også overvejes af dem med en mere åben arkitektonisk stil . At gøre det giver dig mulighed for at holde rummet åbent eller lukke det op for en mere intim stemning.

Saloon Døre

Gammeldags svingende saloon døre fremlægge en sjov mulighed for rum med smalle åbninger . Selv om salonen dørene ikke er ligefrem en farbar vej for de fleste som en dør , der fører til en indvendig værelse, hvor privatliv ønskes , kan de rent faktisk tjener et formål i andre rum . Den svingende indsats , der kræver ingen hænder til at åbne er perfekt til døres fører ind et vaskerum eller køkken . Denne type af dør kan du forsegle den plads , samtidig med at du kan gå igennem med hænderne fyldt med vasketøj kurve eller en stor gryde med mad .

franske døre

En anden god mulighed for en åben layout , hvor du også vil mulighed for at lukke pladsen er franske døre . Enhver form for ekstra brede døråbning kan lånes nogle stil ved at installere disse traditionelle side -by-side døre . Franske døre er ofte brugt som en udvendig dør , der fører ud til en gårdhave , men de giver et meget elegant måde at åbne fra den ene store indvendige rum til et andet . Eller du kan overveje franske døre som en indre indstilling , der fører fra et stort soveværelse i en overdimensioneret master badeværelse .

Anden Artikel

 • hvordan du gør din hoveddør velkommen mennesker
 • hvordan man kan hæve prydgenstande ovenfor kroneformen på skab toppe
 • hvordan man kan bestemme størrelsen af et område tæppe
 • hvad er grasscloth tapet ?
 • nedhængt loft ideer
 • hvordan man kan mix & match farver & mønstre
 • hvordan man kan bygge dit eget spil værelse
 • hvordan man kan lave en bordlampe med en dårlig ledning
 • unikke haven hjemme gaver
 • ideer til flise
 •