no- sy slipcover retninger

no- sy slipcover retningerNo- sy Slipcovers er en nem og økonomisk måde at beskytte nye polstrede møbler eller tilføje nye liv til slidte og forældede stykker . De kan gøres for at blødgøre de skræddersyede linjer traditionelle polstrede møbler eller bidrager til en bestemt stil , såsom sydvestlige , land , traditionelle , shabby chic eller victoriansk . Med en bred vifte af stoffer til rådighed , såsom robust denim , bløde faux ruskind , varmt chenilles og klassisk tungt bomuld , kan du gøre ekstraordinære ikke-sy Slipcovers for udgifter til materiale og et par andre billig poster .

Du skal bruge:
Fleksible målebånd
. Blyant .
Papir .
Regnemaskine .
Stof.
Takning saks .
Smeltesikringer skråbånd .
Jern .
Polstring stifter .


1 .
Placer 1- tomme ende af et fleksibelt målebånd under uden pude af sofaen eller stolen , at du vil være der dækker , og drapere det tape over armen til gulvet for at tage armen måling . Bemærk , at længden på et stykke papir . Du bliver nødt til at fordoble at målingen til at dække begge arme .
2 .
Placer 1- tomme ende af målebåndet under ryggen af en af de puder og drapere målebåndet over bagsiden af sofaen eller stolen til gulvet til at tage tilbage drapere måling. Bemærk , at måling på dit papir .
3 .
Læg målebåndet under forsiden af en af de puder og drapere båndet til gulvet over den forreste del af brik til at tage fodpanelet måling . Bemærk , at måling på dit papir .
4 .
Læg et målebånd vandret over toppen af bagsiden af møblet til at måle hvor bred den brik er . Bemærk dette bredde måling på dit papir . Hvis denne måling ikke er bredere end 44 inches , skal du fordoble eller tredoble tilbage drapere måling og fodlister måling foretaget i de tidligere trin og bruge no- sy smeltelige bias tape til at deltage i stykker sammen . No- sy smeltelige tape er en nem måde at forbinde to kanterne permanent uden at sy . Du kan få det til enhver stof butik . Det skal simpelthen være smeltet til stoffet fælles med et strygejern.
5 .
Pak målebåndet rundt længste kanten af største pude til at bestemme puden overordnede dimension . Medtag eventuelle skulpturelle kantdesignet , der ombrydes omkring siderne af møblet.
6 .
Konverter alle dine målinger til inches ved at multiplicere fødder med 12 og tilføje de resterende inches . For eksempel , hvis armen måling er 3 meter , 1 tomme så er det 37 inches , eller 3 gange 12 plus 1 .
7 .
Bestem den samlede længde af Stofforbrug i inches ved at tilføje to arm målinger , en , to eller tre tilbage målinger ( afhængigt af bredden af dit møbel og bredden af dit stof ) , en , to eller tre fodpaneler målinger (afhængigt af bredden af din brik ) og den pude måling for hver pude . For eksempel , en sofa , der er 80 inches lang , med en arm måling af 37 inches , en ryg måling af 96 inches , en fodpaneler måling af 12 inches og tre 56- tommers samlede diameter puder vil kræve en 458- tommers længde af stof eller 37 gange 2 ( 74 ) plus 96 gange 2 ( 192 ) plus 12 gange 2 ( 24 ) plus 56 gange 3 ( 168 ) for en samlet længde på 458 inches .
8 .
Del samlede længde af stof med 36 til at bestemme , hvor mange værfter stof er nødvendige for din slipcover . Runde den beregnede løbelængde op til nærmeste hele værftet og tilføje et værft til at rumme alle måle varians .
9 .
Skær købt materiale ind i enkelte arm , ryg , fodpaneler og pude komponenter med takning saks .
10 .
Sikring nogen tilbage eller fodpaneler stykker sammen med smeltesikringer bias tape , hvis det er nødvendigt .
11 .
Fold ¨¦n af de arm stof stykker over sofaen eller stolen , så den passer nedefra siden pude over armen til lige over gulvet . Ombryde udenfor kanten af stoffet omkring forsiden af armen , med overskydende stof foldet under stoffet på indersiden af armen . Glat overskydende på forsiden af armen brik under sædehynden . Glat eventuelt overskydende langs bagsiden af armen brik til bagsiden af sofaen eller stolen . Gentag dette for den anden arm stykke . Sædehynderne og ryg drapere stykker vil holde armen stykker på plads , eller du kan tilføje stifter hvor der er behov for en mere skræddersyet look .
12 .
Center fodpanelet brik på stolen eller sofa og drapere det under hynderne til lige over gulvet på forsiden af stykket . Tuck de udvendige kanter af fodpanelet brik i den side drapere stykker for at skjule den ufærdige kanter fodpanelet stykke .
13 .
Anbring bagsiden drapere brik under ryggen kanten af puder og drapere det over ryggen af sofaen eller stolen til lige over gulvet på bagsiden af møbel . Tuck de udvendige kanter eller hjørner af ryggen drapere brik omkring den forreste del af sofaen eller stolen på bagsiden , så de dækker den side dele af bagsiden af arb , og tack dem på plads under strømmer tilbage drapere .
14 .
Løft hvert af de puder ud en ad gangen , og pak den enkelte pude stykker stof rundt hynderne . Position overskydende materiale på bunden og bagsiden af puder og erstatte dem for at fuldføre no- sy slipcover .

gode råd og advarsler


 • fleste almindelige stof er 44 inches lang , men møbelstof er 54 inches lang . Brug møbelstoffer vil kræve mindre stof , men kan stadig koste mere .
 • Dette mønster indeholder stof til den enkelte pude , men du kan pakke en bredt stykke omkring flere puder , hvis det ønskes .
 • Vask stoffet , inden opskæring at muliggøre en eventuel svind .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan gøre binde gardiner
 • hvordan man kan reparere bambus rullegardiner
 • feng shui hus farver
 • hvordan man kan mix & match farver & mønstre
 • hvordan man kan tørre granatæbler til dekoration
 • hvad er de forskellige typer af vaser ?
 • hvordan du installerer ark vinylgulve over keramiske fliser
 • hvordan man kan dekorere med kaste tæpper
 • beaded lampeskærme instruktioner
 • hvordan man kan dekorere haven badekar
 •