hvordan man kan afgøre kvadratfod af boligtekstiler

hvordan man kan afgøre kvadratfod af boligtekstilerEt af de vigtigste aspekter af boligtekstiler planlægger effektivt . Hvis du planlægger at indrette dit hjem med accenter såsom maling , fliser , tapet eller tæppe , skal du kende pladsen optagelser af det område, du planlægger at dekorere . Beregning af kvadratiske optagelser vil hjælpe dig med at vurdere mængden af materialer, du skal bruge , samt omkostninger ved projektet

Du skal bruge: .
Målebånd
. Regnemaskine .
Millimeterpapir .
Blyant .

Firkantet Områder


1 .
måle længden af det område, du ønsker at dekorere med et målebånd .
2 .
Mål bredden af det område, som du vil dekorere så godt.

3 .
Multiplicer længden målingen fra trin et af bredden måling fra trin to for at finde pladsen optagelser . For eksempel , hvis du planlægger at flise et område af gulv, der er 10 meter lang og 8 meter bred , ville pladsen optagelserne være 80 kvadratmeter .
4 .
Subtraher pladsen optagelser af nogen områder er beliggende i det rum , du planlægger at dekorere , der ikke vil blive påvirket . For eksempel , at hvis der er en fem fod af to fod vindue på en væg , som du planlægger at anvende tapet , trække 10 kvadrat meter fra det samlede areal af væggen .
5 .
Mål trim , såsom Baseboard og loft støbning , hvis du er maler eller tapetsering af vægge i et rum . Multiplicer den totale længde gange bredde for at få pladsen optagelser af trim . For eksempel , bredden af trim , hvis er fire inches , multipliceres den samlede længde af trim med 1 /3 fod . Derefter trække denne plads optagelser fra det samlede kvadratmeter af rummet .
Det samme trim arealberegning vil hjælpe dig med vurdering af omfanget af trim maling skal du male trim .

Ikke-Rektangulær Områder


1 .

Foranstaltning hver dimension af rummet , der vil blive pyntet .
2 .
Skitse området på et stykke millimeterpapir . Sørg for , at det er at skalere , for eksempel ved hjælp af en centimeter eller tommer lige den ene fod .
3 .
Del skitsen til rektangler , kvadrater , trekanter og selv cirkler eller halvcirkler hvis nødvendigt .
4 .
Beregn kvadratfod i hver figur ved at anvende det relevante område formler .
For området kvadrater og rektangler , formere længde gange bredde .
For trekanter , multipliceres bunden gange højden og derefter dividere dette tal med to .
For kredse , for at måle fra centrum af cirklen til et punkt på den ydre kant finde en radius . Så firkantet radius ( ganges gange selv ) og multiplicere dette tal med 3,14 ( pi ) .
For halvcirkler starte med det samme beregning som for en cirkel , og derefter dividere resultatet i halve .
5 .
Tilsæt området hver figur for at finde den samlede kvadratmeter for hele rummet , der vil blive dekoreret . Subtrahere kvadratmeter for objekter , såsom trim , vindue eller døre efter behov .

gode råd og advarsler


 • Hvis du kun har et par små objekter i rummet , der vandt » t være indrettet ( såsom et stykke stol støbning eller en meget lille vindue ) , kan du afstå fra trække deres kvadratfod fra den samlede kvadratiske optagelser . Dette giver mulighed for et spild faktor . Mange dekoratører og bygherrer anbefaler, at du overvurderer dine kvadratmeter lidt , så du vil købe en lille mængde ekstra materiale . Disse ekstra materialer er behov for nogle gange i tilfælde af fejl , pauser og andre slip-ups .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan lægge parket gulve over beton
 • hvordan man kan skære bullnose flise
 • hvordan man kan lave en bordlampe med en dårlig ledning
 • hvordan man kan dekorere et køkken billigt
 • hvordan du opretter en traditionel engelsk te værelse
 • hvordan man kan sy foret forhæng
 • hvordan man kan dekorere et soveværelse med japanese- style billeder
 • hvordan man kan dekorere bold sylteglas
 • udsmykning soveværelse ideer med inspirerende fotografering
 • shabby chic kunst ideer
 •