DIY Mariner’s kompasrose medaljon på betongulv

DIY Mariner’s kompasrose medaljon på betongulvMariner 's kompas rose er et design almindeligt forekommende i nautiske tema udsmykning . Mens beton i sig selv tendens til at være almindeligt og uinteressant , fremskridt i maling og pletter gøre forskønne ubestemmelige med dine egne DIY Mariner's kompas medaljon en nem opgave . Ved hjælp af forskellige materialer som stencils i samarbejde med beton maling og pletter vil skabe en visuelt imponerende midtpunkt for din betongulv

Surface Prep

Som med enhver maling projekt , forberedelse af overfladen er af afgørende betydning for en professionel og holdbar finish . Chips, vil pletter og huller i gulvet vise gennem dine dekorative finish , så arbejdet grundigt for at rense og reparere det gulv, som du vil oprette den kompasrose . Brug en stiv skraber til at fjerne flishugges maling og afskalning beton fra gulvet . Feje betongulv med en kost for at fjerne resterne fra gulvet . Reparere eventuelle revner og sprækker inden maling eller pletter .

At holde pletter fra snavs malingen finish , anvende en kommerciel sæbe eller trinatriumphosphat og vand-blanding til overfladen af betonen . Arbejde sæbe i den snavsede pletter af beton med en stiv børste . Skyl efter med rent vand og gentag hvis nødvendigt. Tillad de konkrete tørre helt , før du fortsætter .

Tip til brug Paint

Du kan ætse den konkrete hjælp af en saltsyre vask for at oprette en binding overflade til maling . Du skal skylle gulvet gentagne gange med rent vand og bagepulver til at fjerne alle de syre fra beton . Før maling , anvende en fugemasse for at undgå fugt fra kondens på overfladen af den beton, der vil ødelægge malingen finish . Du vil også nødt til at anvende et lag eller to af betongulv primer .

Når maleriet beton , skal du sørge for at bruge et varigt epoxy -baseret beton maling , der vil give en varig finish . Du ønsker måske at tape off områder af designet til at opretholde konsekvent mønstre og figurer . Du kan anvende maling med pensler , ruller eller sprøjter . Tillad designet til at tørre helt , før du tilføjer yderligere lag . Når den medaljon er færdig , beskytte projektet med en konkret fugemasse .

Tip til brug Beton Pletter eller Farvestoffer

Du må ikke bruge saltsyre , hvis du vil bruge syre-baserede pletter eller konkrete farvestoffer , da syre vil reagere med farvestoffer og pletter og ødelægge finish . Hvis betongulvet er blevet forseglet , vil pletter og farvestoffer ikke slutter helt tæt mod beton og gulvet vil se blotched .

Cover nærliggende områder med plastik for at forhindre pletten overføre siden pletter og farvestoffer er fortyndet med vand . Altid bruge plast sprøjter med syre baseret pletter . Akryl beton pletter og farvestoffer er nemmere at bruge , har flere farvemuligheder og give en ensartet finish .

Arbejde i små områder , eller med en partner til at opnå en professionel finish . Efter sprøjtning pletten på det konkrete, arbejde pletten ind i beton med en stiv børste . Før det første lag tørrer , anvende en anden lag for at skjule penselstrøg .

Lad pletter tørre og følge op med en blid udrensning af bagepulver og vand til at neutralisere syren pletten . Skyl efter med rent vand flere gange for at fjerne pletten og lad det konkrete til tørre . Påfør to lag fugemasse for at beskytte finish og følge op med et betongulv voks for ekstra glans .

Tegning Kompas Rose

Designe en kompasrose medaljon er enkel , men du måske ønsker at praktisere et par skitser før overføre billedet på beton. Begynd med at tegne en cirkel , kan du bruge stencils eller store cirkulære genstande som maling spande til at opretholde den rette form . Find midten af cirklen og trækker fire linjer fra midten af cirklen mod de vigtigste retninger : nord , øst , vest og syd . Tegn en lille X over midten prik i cirklen. Tegn en linie fra spidsen af hver retningsbestemte punkt til enderne af X. Dette vil skabe retningspilene . Nu, hvor grundlæggende fire point kompasrose er dannet , kan du pynte designet med ekstra cirkler , ekstra retningsbestemt point , dekorative bogstaver og andre forskellige designs . Hvis dette er din første gang maling konkrete , kan du ønsker at holde designet simpelt med en begrænset farvepalet , indtil du bliver fortrolig med materialerne.

Anden Artikel

 • hvordan man kan forsegle træskeer med lak
 • typer af bordplade materialer
 • hvordan man kan hænge gardinstænger på gipsvæg
 • hvordan du gør din egen baldakin til en baby
 • hvordan man kan lydisoleret vindue behandlinger
 • hvordan man kan male en udefra beton faux finish
 • beaded lampeskærme instruktioner
 • instruktioner til at bygge en hjortetak lysekrone
 • hvordan man kan dekorere med frugt & grønt
 • hvordan man kan dekorere et værelse til en romantisk aften
 •