hvad man skal gøre , når nye lysstofrør flimrer

hvad man skal gøre , når nye lysstofrør flimrerDu kan foretage fejlfinding og reparation flimrende lysstofrør , men vær opmærksom på , at nogle gange koster det mere at reparere en pære eller stativ , end det gør at erstatte det. Hvis du har en flakkende fluorescerende pære , løse problemet med det samme , fordi flimrende kan forårsage ballast til at overophede , eller ikke

pære Problemer

Hvis et fluorescerende pære er flimmer , der sandsynligvis et problem med pære selv . Hvis pæren er meget mørk i begge ender , kan det være defekt og brændt ud, selvom den er ny . Hvis du ikke kan se et problem med pære , teste det . Den bedste måde at teste en pære er at sætte det ind i en stativ du ved fungerer . Hvis pæren ikke virker eller flimrer i en arbejdsgruppe stativ , du kender problemet er med pære og ikke armaturet .

Problemet kunne være med en forret i pæren , men de fleste pærer foretages inden for de seneste 15 til 20 år ikke har startere . Hvis din pære har en forret , vil du kunne se det på bunden af pæren . Fluorescerende startere ligne grå metallic cylindre . Hvis problemet er med starteren , den eneste ting at gøre, er at udskifte enten starteren eller hele pæren .

Hvis luften omkring pæren er meget kold og cirkulerer , pæren vil ikke være i stand til at generere tilstrækkelig varme til at fungere ordentligt , hvilket kan føre til flimmer . Den indre temperatur i en fluorescerende pære skal være omkring 50 grader F i de fleste tilfælde , og hvis det ikke når dette, kan det flimrer , svagt eller ikke arbejde på alle . Hvis luften rundt om pæren er for koldt , kan du bruge en lukket lys armatur til at hjælpe isolere pæren .

Du skal også være opmærksom på , at næsten alle lysstofrør kræver opvarmningstid . Selv om nyere pærer behøver mindre tid til at varme op end ældre løg , de kræver et sekund eller to . Pæren kan flimre under denne korte varme op .

Afhængig af din ballast , kan du bruge den forkerte slags fluorescerende pære . Hvis du ikke kan finde nogen andre problemer med pæren , at tjekke med den ballast producenten se om der er særlige typer af lysstofrør ballast skal arbejde med .

Fixture Problemer

Hvis problemet er ikke med pære , er det sandsynligvis med stativ . Sørg for at du ikke tilslutte en fluorescerende pære til en lysdæmper . De fleste fluorescerende lys ikke kan anvendes sammen med lysdæmpere , så hvis de arbejder på alle , vil de sandsynligvis flimre .

The Natural Handyman bemærker , at mens det er sjældent, at en ballast til at mislykkes fuldstændigt , sker det . Så hvis du teste pæren i en fungerende stativ og pæren virker korrekt , kan det være tid til at udskifte ballast .

Anden Artikel

 • feng shui : den beroligende farver
 • hvordan man kan vise håndvævede kurve
 • lysestage gaver
 • hvordan man kan hænge blinds uden værelse
 • hvordan man får udseendet : kystnære stil udsmykning
 • hvordan man bruger epoxy gulv belægninger på linoleum
 • hvordan man kan dekorere med kaste tæpper
 • indendørs maling ideer til moderne huse
 • gør det selv opførelsen af en mur vægmaleri
 • hvordan man kan hænge gardiner med kroge
 •