hvordan du gør din egen baldakin til en baby

hvordan du gør din egen baldakin til en babyTænd din babys tema planteskolen søde til ligefrem fortryllende med tilføjelse af en baldakin til at hænge over dit barns krybbe . Du kunne gå ud og købe en af de stilarter øjeblikket er til rådighed til salg på baby butikker eller via internetsider , men med enkle sy færdigheder , kan du gøre din planteskole mere personlig og skabe en unik og sikker canopy for dit barns krybbe
1 .
Match temaet for din baby baldakin til gartneriet . Vælg farver , der vil supplere , men ikke overvælde møbler , maling og tilbehør . Shop rundt efter inspiration , før du begynder at samle materiale til din baldakin . Besøg baby afdeling på store og små butikker for at se , føle og overveje stof nu anvendes af producenterne til håndværk telte af netting , bomuld og en lang række diaphanous tekstil blandinger .
2 .
En simpel , toppede baldakin , der ligner en hvalp telt , hvor hang vil være en sikker konstruktion . Måle en længde på 3/8-inch dyvel , der er lidt længere end længden af baldakinen , du konstruere . Mål den ønskede højde baldakin og bredden af den krybbe at beslutte, hvordan lang og bred dit færdige baldakin er at være . Tilføj to inches på alle fire sider for at give mulighed for kanter og skære to stykker stof til disse specifikationer .
3 .
Placer begge stykker stof ovenpå hinanden ( højre side mod hinanden) og sy op tre sider . Vend syet baldakinen højre side ud ved at trykke med en jern- og top sy stof , tucking i den fjerde side og Hemming det . Brug supplerende kantning , rickrack eller andre trim til at dekorere baldakinen til at matche dine planteskole tema .
4 .
Fold stoffet på tværs og midt tilføje en kanal til baldakinen , der er til at holde dyvel på plads . Pin og stitch en længde på sømmet stof eller Hemming tape ned midt i hvad der vil være på undersiden af barnets baldakin , hvilket gør visse kanalen er bred nok til at rumme dyvel 's bredde. Feed dyvel ind i kanalen . Skru øjne ind i udstående slutningen af hver dyvel .
5 .
Skru kroge i loftet direkte over krybbe . Brug monofilamenter at forbinde dyvler til loftet kroge . Sy yderligere fire længder af monofilamenter til hvert hjørne til at binde omkring krybbe hjørner . Bestemme mængden af " pitch " du ønsker baldakinen at have og derefter kurs enderne af linjen til loftet , så dit færdige barns baldakin har en blid skråning .

Anden Artikel

 • hvordan man kan male gipsvæg hjørner
 • hvordan man kan male falske keramiske fliser
 • hvordan man kan dekorere en italiensk salon inspireret stue
 • hvordan man kan male eksisterende skifer fliser
 • hvordan man strip male ned af en dør
 • sætte grafik på kaffe kopper
 • feng shui : den beroligende farver
 • den bedste måde at pakke porcelæn retter
 • hvordan man kan inkorporere kunst glas i et badeværelse design
 • hvordan man kan dekorere et stort soveværelse med billeder
 •