hvordan man kan dekorere en stue med sorte møbler & guld

hvordan man kan dekorere en stue med sorte møbler & guldUdsmykning en stue med sorte møbler og guld kan virke en smule skræmmende . Mellem den magtfulde visning af sorte og muligheden for guld-hvis det sker forkert-vist prangende , kan det føles overvældende . Men med omhyggelig sans for detaljer , kan det producere en fantastisk visuel effekt . Skab den dramatiske stue du ønsker , og føle sig stolt vise det ud til gæsterne

Du skal bruge: .
Sort sæder
Guld puder .
Guld spejl .
Guld stearinlys .
Beading for stearinlys ( valgfrit) .
Sort bakke .
Black metal møbler .


1 .
Begynd din istandsættelse eventyr ved at vælge en sort sofa . Vælger ikke andre emner først . Hvorvidt læder eller stof , vil sofaen give omdrejningspunkt for rummet . Det kan også skjule eventuelle pletter eller spild , der kan opstå , især hvis du har børn eller kæledyr . Vælg derefter resten af dit sæde . Hvis du ikke har nok plads til mere end en sofa , kan du overveje en sofa eller to sorte , stilfulde stole . At spare penge , kan du sætte sorte Slipcovers over din nuværende siddepladser .
2 .
Vælg guld pyntepuder at give kontrast til de mørke sofa og bringe en smule af farve og drama . Du ønsker måske at overveje puder , der har beading på dem , enten på forsiden af puden eller langs kanterne .
3 .
Find en sort sofabord og ende tabeller til at supplere dit design . Massivt træ er fint , men seriøst at overveje at black metal møbler . Det handler ikke kun ser interessant ud , men tilføjer også detaljer til en almindelig plads og kan gøre det område synes roomier og åben . Det kan være lidt tricky at indarbejde det i rummet . Guide din beslutning , hvor godt de stykker du finder passer ind i andre møbler og indretning . Husk, at du vil den overordnede virkning at være indbydende , ikke hårde .
4 .
Vælg og hænge et spejl for at skabe detaljer og skønhed , og gør rummet synes større . Vælg en, der har en dekorativ ramme omkring det , helst i guld for at tilføje flere farver til rummet . En guld udsmykkede spejl kan supplere de mørke møbler pænt , men sørg for at størrelsen af det er i forhold til rummets størrelse . For lille eller for stor en spejl kan gøre det ser ud af stedet .
5 .
Put ud guldfarvet bloklys . De er billige og lette at finde , og kan være både romantisk og afslappende . Brug massivt guld stearinlys , eller hvis du foretrækker det, tilføje nogle små beading langs den nederste kant for at sætte dem lidt mere detaljeret . At tilføje nogle kontrast , læg dem på en sort bakke .

Anden Artikel

 • hvordan man beregner lumen er nødvendige i et rum
 • træ blinds vs latinske nuancer
 • hvordan man laver en japansk papir lampe
 • hvad der er godt laminatgulve ?
 • hvordan man laver en firkantet buksbom krans
 • hvordan man lakering møbler hardware
 • hvordan man kan flise hjørne vægge
 • hvordan man nyistandsætte en teenage-piger soveværelse
 • hvordan man laver et vandfald fra en glasplade
 • hvordan man kan spraymaling metalskabe
 •