hvordan man laver en dyb Valance bestyrelse

hvordan man laver en dyb Valance bestyrelseIntet er færdig vindue behandlinger ud som en dyb Valance . Disse er uoverkommeligt dyre , når de købes fra en brugerdefineret dekoratør , men bare om nogen med minimal syning færdigheder og en lille oplevelse med elværktøj kan færdiggøre dette projekt smukt . Køb det bedste stof, du har råd , og sørg for at det hænger til den stil , farver og mønstre , der anvendes i resten af rummet . Resultatet vil være en poleret , designer look at glæde dig i mange år fremover

Du skal bruge: .
Stål målebånd .
1 bord 3 /4 tommer tyk , 8 til 10 inches dyb , 6 til 8 meter lang .
T-kvadrat .
Blyant .
Rundsav .
Stof.
Hæftepistol .
Boremaskine .
1/16-inch og 3/16-inch bor .
1/4-inch Hex driver .
3- tommer montage L-beslag .
Stopning plader ( hvis nødvendigt).
¹ /u2084-tommer hex skruer .
Stjerneskruetrækker .
Stigen.
Niveau .
2-tommers hex skruer .
Molly bolte ( ekstraudstyr) .
--------------.
Målebånd ( vinyl coated klud ) .
Stiff papir .
Blyant .
--------------.
Stof.
Electric jern .
Strygebrættet eller flad overflade .
Saks.
Lige ben .
Tråd .
Trim ( ekstraudstyr) .
Symaskine .
Sy -on hook-and- loop tape ( som velcro ) .

Bestyrelsen


1 .
Mål dybden af forhæng og tilføje 3 inches for afslutningen til at bestemme dybden af brættet , du har brug for. Hvis du er topping to lag af tunge gardiner , kan det være nødvendigt at komme ud 8-10 inches fra væggen . Mål bredden af vinduet og støbning plus 4 inches . Hvis du hænger det Valance bord over forhæng, måle længden af Draperiet stang og støbning og tilsæt 3 inches . Mark denne måling på bordet ved hjælp af en T-kvadrat og blyant .
2 .
Placer brættet fladt på en arbejdsbænk eller et bord , med udgangen til at skære strækker sig over kanten . Tryk brættet ned for at holde den på plads og så trimmertråden med en rundsav .
3 .
Dæk bord med stof , foldning hjørner pænt , og lim på plads med stof -eller hvid lim .
Vedhæft velcro , krog side ud , hæftning vandret langs den forreste kant og begge ender . Trim enderne flugter med bord .
4 .
Brug stigen , stud søg , niveau og blyant , finde og markere den position du ønsker at installere monteringsbeslag . Vær sikker på at de flugter med hinanden, og markere hver bor punkt , sætte dit blyant gennem hullerne på den lodrette dele af L parenteser . Hvis det er muligt , monterer dem på ørestikker . De kan monteres enhver afstand over vinduesrammen efter personlige præferencer .
5 .
Bor huller i væggen ved hjælp af passende bor til skruer eller Molly bolte du vil bruge . Fastgør beslagene på væggen med skruetrækkeren , så bunden af bestyrelsen vil hvile på toppen af L beslag . ( Brug Molly bolte , følge vejledningen på pakken , hvis du borer i gips . ) Hvis bestyrelsen er længere end 4 meter , skal du tilføje en konsol i midten , så godt, og hver 4 fødder , hvis længere .

6 .
Læg brættet på konsoller og mærke bor pletter . Bor huller og monter bord på de kantede parenteser.

Valance Mønster


1 .
Lav et mønster for Valance bruge stive håndværk papir ( til rådighed af kast). Markerer øverste kant ved at tilføje bredde og begge sider kant målinger af brættet . For eksempel , tilføjer hvis bestyrelsen er 10 inches dyb og 48 inches lang , 10 + 10 + 48 for en samlet bredde måling af 68 inches .
2 .
Mål afstanden fra toppen af holderen til ca 8 inches under toppen af vinduesrammen ( ikke støbning ) . Overføre disse målinger på papiret og tegne rektanglet .
3 .
Fold papiret på midten på midterlinien af rektanglet . På den ene halvdel af det mønster , tegne halvdelen af den figur, du vil bruge til Valance ( kammuslinger , for eksempel ) eller forlade mønsteret en perfekt rektangel . Tilføj en 5/8-inch sømmerum rundt i kanterne . Tilføj en ekstra tommer til bunden , for at give mulighed for tykkelsen af Valance bestyrelsen . Klip mønsteret ud .

Lav og Mount Valance


1 .
Tryk stoffet fladt til at fjerne alle folder og rynker . Pin mønsteret på stoffet på den lige af korn og skåret ud
2
Fold kanterne over ¼ tommer ( til back-den forkerte side ) . om alle fire sider og tryk på for at indstille den krølle . Fold kanterne på siderne og bunden af Valance igen ¼ tommer . Tryk igen og sy på plads . Pin en Velcro bånd ( loop side ud ) øverst , forkerte side af Valance , der dækker den rå kant , og sy på plads . Pin nogen trim langs bunden af Valance og sy på plads .
3 .
Sæt Valance til montering bord ved at trykke Velcro kanterne sammen , indpakning Valance rundt om alle tre sider af brættet.

gode råd og advarsler


 • Ved bestemmelsen af dybden af bestyrelsen , skal du overveje forhæng ' målinger ud fra væggen , når de er åbne . Hætte-top forhæng , for eksempel , udvide mere når de er åbne . Sørg for Valance bestyrelsen og Valance vil ikke hindre anvendelsen af vinduet belægninger .
 • 1- af -8 tommer tømmer er faktisk omkring 3 /4 tommer tyk .
 • Hvis boring i metal , køb selvskærende skruer .
 • Når du vælger en Molly bolt til installation på gipsvæg , sørg for at det kan bære vægten af det færdige Valance . Følg den nitte producentens anvisninger nøje .
 • Hvis du ønsker at gøre dine vinduer vises større og lofter højere , montere Valance bestyrelsen tæt på loftet .
 • Montering af Valance med Velco giver mulighed for let fjernes for periodisk rengøring , eller ændrer sengeforhæng
 • Få en god saks og bruge dem til at skære stof udelukkende . skæring papir vil kedelig dem .
 • Vær sikker på Valance hænger ned nok til at skjule den øverste del af vinduet , når gæsterne sidder i rummet . Se øverst i vinduet vil ødelægge effekten af Valance .
 • Anden Artikel

 • den bedste måde at fjerne tapetklister
 • hvordan man designer en spa rum
 • hvordan man laver en bordlampe selv
 • hvordan man kan gøre kvist lamper
 • hvordan man bruger valspar persienner gips
 • hvordan man kan dekorere et trægulv
 • hvordan man kan dekorere et soveværelse i orientalsk stil
 • hvordan man kan dekorere dit soveværelse i en kolonial tema
 • hvordan man kan male en radiator dække
 • hvordan man kan gøre dækkeserviet vindue toppers
 •