interiør design ideer til en piges soveværelse

interiør design ideer til en piges soveværelseUdsmykning en piges soveværelse behøver ikke at betyde alle pink overalt . Gennemtænkt design rører gøre en piges soveværelse unikke og inspirere hende til at forfølge hende evner og lidenskaber . Disse ideer vil ikke bryde bank og vil bidrage til at omdanne et rum til et nærende plads til en voksende piges ånd .

Bulletin Board Wall

Vælg en væg i soveværelset , enten den mindste væg eller en nær bordet eller hjemmearbejde område , og dække det med plader af opslagstavle materiale . Giver søde , farvestrålende tegnestifter ( farve gør dem lettere at få øje , når de uundgåeligt falder på gulvet ) . Væggen kan Spotlight en stadigt roterende tjenesteliste af plakater , hjemmeopgaver , telefonnumre , magasin artikler og snapshots af venner --- uden at fylde de andre vægge med tack huller . Alternativt , hænger et stort udvalg af forskellige opslagstavler i hele den ene væg . Før hængende , kan du ønsker at gøre dem mere visuelt forbundet ved at male de rammer den samme farve , eventuelt til at matche resten af rummet .

World Travel Room

For en pige med et alvorligt tilfælde af travelitis , papir en mur med kort --- verdenskort , landkort , og kort over fjerne byer ( hvis hendes interesse er koncentreret i et bestemt region , tilpasse dekorationer i overensstemmelse hermed) . Accessorize med accoutrements af internationale rejser , såsom kufferter --- der kan stables og limet sammen for at gøre en cool , one-of-a-kind natbordet --- navigationsinstrumenter , en sagopalmer hjelm , en Vindharpen lavet af udenlandske mønter , en reol fuld af bøger om andre lande , papir lanterner fra Hong Kong , vævet serapes ( tæpper eller ponchoer ) fra Mexico , og hånd-farvet batik saronger fra Indonesien .

Night Sky Mural

Intet viser en spirende ung stjernekigger , at hendes interesser bliver taget alvorligt som en stjernehimmel loft . Konkret maling loftet for at se , som om en kæmpe hul blev lavet i den, hvorigennem stjernerne er synlige . Rundt i kanten af loftet , masken af den " åbning " med takkede , toothy kanter . Male " åbning " en skygge af blå . Få et kort over stjernebilleder i dit område og male dem over marineblå i små punkter i hvid eller gul . Mal konstellation navn , såsom Scorpius eller Ursa Major , under den. Du ønsker måske at fortynde hvid maling næsten til det punkt af usynlighed og " connect " stjernebilledet stjerner , såsom en linje gennem de tre stjerner af Orions Bælte .

Anden Artikel

 • hvordan man montere rullegardiner
 • hvordan man designer og bygge en hjemmebiograf
 • hvordan man kan male grundet metal døre
 • hvordan man kan hænge en væglampe
 • sikkerheden af bestik i rustfrit stål med chrom
 • hvordan du fjerner tapet kalkmalerier
 • hvordan man kan hænge gardiner på ringe
 • hvordan man kan skære bullnose flise
 • hvordan du opretter en traditionel engelsk te værelse
 • hvordan man kan lave et tæppe underlag
 •