stilarter pejse

stilarter pejseDet grundlæggende design stilarter pejse er baseret på de arkitektoniske periode , hvor de blev udviklet . Moderne pejse tage mere af en arkitektonisk fusion tilgang til design-i mange tilfælde , der kombinerer design detaljer fra to eller flere perioder . I moderne tid har nogle arkitektoniske projekter uden navngivne stil og attributter . Disse pejse er lavet til at passe sammen med de princip for planlægningen af det rum , de befinder sig i , om det er ultra-moderne , rum- alder eller land sommerhuset opfylder japanske te- værelse fusion .

amerikanske

Denne kategori kunne hele bestyrelsen fordi så mange fusioner af stil har påvirket amerikansk arkitektur . Det kan siges dog, at det rene boksede ud udformning af en pejs hulrum er entydigt amerikansk . Disse rammer er tilbøjelige til ikke at være overdimensionerede , og er ikke udsmykkede .

asiatisk

En klassisk asiatisk stil pejs tendens til at være lodret og forholdsvis smalle visuelt , måske med en emalje fliser fra gulv til loft arne væg , bare en få meter bred . En enkelt træ kappe kan udvide ud forbi flise på hver side og har en iøjnefaldende stykke asiatisk kunst : . enkel , rolig og sparsom i detaljer

Contemporary

Dette er en catch -all kategori og kan omfatte noget , der passer godt ind i et slankt , moderne design . En helt flad og poleret mur med blot en firkantet ildsted hul , for eksempel , er meget moderne , som er en kappe plade på en vinkel for en moderne kunst effekt . Omvendt ville quirky kunstneriske mønstre som en stål kunst struktur strengpresning fra en væg , eller en brand grube suspenderet fra loftet falder ind under denne kategori .

Empire

The Empire stil tenderer mod to søjler på hver side af branden hullet --- undertiden udsmykkede , undertiden ganske almindeligt-at støtte en kappe . Disse er oftest udskåret marmor , men kan være af træ og endda metal .

gotiske

Gothic er per definition større end livet og indførelse. Disse esser tendens til at have store tunge omgiver , ofte kunstfærdigt udskårne , og typisk større pejse end gennemsnittet . Dette design stammer fra en tid, hvor bygningerne var for det meste sten , koldt og fugtigt , og jo større branden bedre temperatur.

græsk

Denne kategori er bedre defineret ved udtrykket græsk- inspireret. Surround design er ofte fladt med illusionen om to græske søjler udhugget i den på hver side . Kaminhylde er også flad og hugget ind . tværs af toppen , det tager på den buede form hvælvede porticos i oldgræsk arkitektur samt flad top overliggere med spidse ender

italiensk

italiensk stil pejse er altid kunstfærdigt udskåret marmor , store , imponerende og elegant . De udstråler velstand og overflod , og i moderne tid er de ofte ses i den forgyldte barokke interiør design temaer foretrækkes af folk som Donald Trump .

Renaissance

Denne periode kan bedst beskrives med ¨¦t ord : udsmykkede . Kombiner skjolde og keruber med druer , kranse og nøgne kvinder , og skære dem alle i en marmor pejs surround . Det er renæssancen .

Rustik

Sten , sten og flere sten er typisk rustik pejs . Uanset om du bruger River Rock runder eller flise slab , omkring et ildsted med sten næsten altid giver det rustikke stemning .

Southwestern

Klassisk Southwestern pejse udstødes fra Adobe eller stuk vægge og er alle kurver . Fra den afrundede kabinet af skorstenen til hvælvede pejs åbningen har Sydvestlige pejse bløde linjer .

victorianske

Denne stil pejs arkitektur er kendetegnet ved en metalindsats , ofte meget udsmykkede , omgivet af en lige så udsmykket og pålægge kappe og sidestykkerne. Surround er typisk udskåret træ eller marmor og udført på en stor nok skala til at gøre pejsen den visuelle midten af rummet .

Anden Artikel

 • hvordan man bruger en dekorativ badeforhæng i et badeværelse
 • hvordan man kan smigskæring støbning
 • indendørs maling ideer til et hjemmekontor
 • bistro centrale ideer
 • hvordan man laver en sengeramme med skrællekniv logfiler og pinde
 • hvordan man kan vise håndvævede kurve
 • hvordan man pris møbler lakering
 • hvordan man kan kalibrere et digitalt hygrometer
 • hvordan man kan dekorere et køkken med en cafe stil tema
 • hvordan du gør din forhæng med øskner
 •