design ideer til en familie værelse med en mur

design ideer til en familie værelse med en murBrick er en af de ældste byggematerialer . Det er naturligvis energieffektive , vedligeholdelse køligere temperaturer i sommeren under opholdet varmere om vinteren , og det er brandhæmmende , termitkrigen resistente og naturligt overlever andre former for beklædning .

Embrace Rustik

En af de klager over nye high -end loftlejligheder er deres evne til at genskabe den rustikke design-aspekter, præ- World War II arkitektur , herunder råvarer som mursten . Udnytte den rå mursten som et design -funktionen , bagtæppe , eller endda et knudepunkt kan hjælpe dig binde rummet sammen med et fælles tema . Brick arbejde er også brugt i moderne design helt , så meget, at der er virksomheder , der fremstiller falske mursten paneler , der emulerer udseendet og fornemmelsen af murstensvægge . Hængende lange gardiner på en murstensvæg , kan bidrage til at demonstrere højden til loftet og tilføje kontrast til mursten . Brug af mursten som baggrund for møbler , kunst og tilbehør vil også bidrage til at fremvise den enkelhed og rene linjer i moderne stykker .

Paint

Det er muligt at male en mur , selv om der er en masse prep arbejdet. Hvis du har en ny mur , gør det muligt at helbrede først . Med ældre murstensvægge , skal alle revner , fejl og løs sediment fastsættes inden du begynder prepping din væg . Dette kræver som regel en speciel stuk sealer eller caulking at udfylde hullerne . Det kan også være til din fordel at benytte en base primer , før du maler , og 100 procent akryl maling fungerer godt , især den slags , der tør på mindre end en time . Du bør også grundigt rent væggen og lad den tørre helt , før du begynde at male . Maleri kan være en god mulighed , hvis du har mursten , der synes ude af sted med resten af indretningen , eller måske en mursten pejs , der ikke helt hænger sammen med resten af rummet . Start øverst og arbejd dig ned . Du vil sikkert gerne begynde med en rulle , da det vil få i bittesmå kroge lettere, og derefter bruge en pensel til at udfylde i morteren revner mellem mursten . Maleri mursten kan være trættende arbejde , så du vil gerne være sikker på at du har valgt den rigtige farve , før du begynder .

Focal Point

Hvis du vil tilføje et brændpunkt på dit værelse , der ikke er den mur , sætter i en moderne vægreol eller open-back reol . En mur hylde vil tilføje en ny dimension af rummet til rummet og giver dig mulighed for at fremvise designe stykker og sætter i farver , alle mod dine mursten baggrund . Væghylder kommer i arrays af former og størrelser , men huske på nogle måske nødt til at blive fastgjort til væggen for sikkerhed formål, som vil kræve ekstra arbejde . De er et godt alternativ til at hænge et billede på muren . Hvis du ønsker at placere en underholdnings -center mod muren , møbler leverandører såsom Ikea og Pottery Barn sælge skik stykker , der kan hjælpe dig med at opbygge uden at skulle sikre kabinetter til væggen.

Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere en kina skab
 • hvordan man kan male metalkæder
 • hvordan man kan gøre dokumentet frames
 • gør det selv fe vægmalerier
 • fransk landstil hus plan
 • hvordan man kan dekorere et køkken med druer
 • hvordan du udskifter en kælder vindue med glas blokke
 • instruktioner for at gøre en boks pude
 • hvordan man kan dekorere et køkken billigt
 • hvordan man kan male aluminiumsfolie
 •