fedeste teenager soveværelse ideer nogensinde

fedeste teenager soveværelse ideer nogensindeFor teenagere er soveværelser ikke bare et sted at sove , lave lektier og sidde foran computeren. En teenagers soveværelse tilbyder et tilflugtssted fra de krav og belastninger i verden , nærer hendes talenter og ambitioner og vitriner hendes udsmykning kyndige . Ved hjælp af nogle fantasi , du og din teenager kan omdanne en trummerum soveværelse til en hule af kølighed .

Rock Star Room

Wannabe rockstjerner vil elske en tur-inspireret værelse . Brug blå maler tape til at skitsere store stjerner langs bunden af de største væggen i rummet. Male væggen sorte , stjernerne gul. Lad de andre vægge hvide --- afhængig forældre foretrækker --- eller give dem samme stjernet behandling . Collage en væg med band plakater . Overlappe kanterne af plakaterne , så der ikke mur titter igennem .

Byg en hævet platform ( med opbevaringsskuffer kløgtigt bygget i ) på tværs af en del af rummet . Maling platformen sort. Installer spor belysning og gardiner , der når fra loft til gulv af platformen . Tilføj et mikrofonstativ , mikrofon og lyd udstyr til ethvert instrument teen spiller . Voila --- en scene .

Tropical Island Room

For teenager, der længes efter at flygte, oprette en tropisk paradisø , hvor han kan trække sig tilbage , når han ønsker . Male væggene den blege , solbrændt blå af en tropisk himmel . Dække gulvet med bambus måtter eller loppetjans tæppe , der efterligner hvide sand . Udbudt lamper med omslag , der skulle ligne kokosnøddeskaller . Find væg stutterier og hænge et reb hængekøje perfekt til lounging . Paint solens stråler omkring de vigtigste ovenlys og installere en høj kvalitet stereoanlæg . Hænge en mur vægmaleri , der viser en tropisk solnedgang . I det ene hjørne , en falsk palme oprejst med pinde på stammen til at hænge sweatshirts og rygsække .

Atlantis Room

En teenager fascineret af mystiske og ukendte ting vil grave en Atlantis-tema soveværelse . ( Atlantis er den berømte tabt ørige i græsk legende . ) Maling af vægge i forskellige nuancer af blå og grøn. Anvende en afsluttende behandling , som vil gøre malingen ser knitrende og gamle . Accent med sten , skum eller gips søjler og statuer ( den type, som normalt bruges til at dekorere haver ) . Giv dem en antik behandling også . For en kroningen touch , få en voldsramte gammel robåd . Hæng den ned fra loftet med kæder og passer ind i puder eller en seng dynget med hvide puder .

Anden Artikel

 • lysestage gaver
 • hvordan man kan dekorere et spil værelse i et sofistikeret, men sjov stil
 • land udsmykning ideer til hjemmet
 • hvordan man kan dekorere et soveværelse med stearinlys
 • hvordan man kan dekorere et spil værelse med nummerplade indretning
 • hvordan man kan lime plexiglas til stål
 • den nemme måde at tage tapet ud
 • hvordan man beregner lumen er nødvendige i et rum
 • maleri tips og mønstre
 • hvordan man kan dekorere med fisk netting
 •