hvordan man får plisserede sheers til at hænge ordentligt

hvordan man får plisserede sheers til at hænge ordentligtForhæng er en dyr investering i dit hjem . At have pæn og funktionel gardiner du har brug for en god stang , stifter eller ringe og gardiner og plisseret sheers . Desværre alt for ofte , når du køber færdige forhæng og hænge dem baseret på den minimale anvisningerne på pakken , de bare ikke har poleret udseende af brugerdefinerede gardiner . Med lidt ekstra arbejde , kan du bruge de teknikker af professionelle draperier installatører og få din draperier arbejde og ligne de bør

Du skal bruge: .
Kort stigen .
Målebånd .
Traverse stang .
Skruetrækker .
Wall ankre ( ekstraudstyr) .
Ledningen spænding remskive .
Draperi ben .
3- i -24-tommer papir bands .
Lige ben .


1 .
Placer en kort stige foran dit vindue . Vælg en traverse stang og montere stangen 4 inches over og på hver side af vinduet trim ( en traverse stang har to master luftfartsselskaber og mange plast dias og en snor, der hænger til den ene side at åbne og lukke gardiner ) . Skru stangen beslag ind i væggen ved hjælp af en skruetrækker . Brug rawplugs, om du ikke er skrue ind i en stud .
2 .
Monter din ledningen spændinger trisse 8 inches over gulvet og 3 inches fra siden trim af vinduet , så ledningen loop er komfortabelt strakt . Ledningen kan gled ind i rullen , når det er monteret . Når du trækker i ledningen , bør føreren bærere af traversen stangen nemt at flytte fra side til side .
3 .
Sæt en draperier pin på bagsiden af hver fold på 1 3 /4 tommer fra toppen af det store . Stiften skal ikke være synlig fra forsiden af drapere . Indsæt en draperier pin i enderne af stoffet .
4 .
Hæng bagsiden spring på traversen stangen først. Hvis du kigger op i stangen , vil du se to firkantede boks figurer ( master transportører ) og en række af plast slides nær enkelte rederi . En transportør står bag den anden , det er bagsiden af stangen ( tættest på vinduet ) . Indsæt din første PIN-kode fra tilbage til forsiden via forlængede arm , der kommer ud af master luftfartsselskabet . Denne første pin er bagud , således at stoffet ombrydes omkring slutningen af armen .
5 .
Hook andet pin ind i hullet i bunden af armen fra forsiden . Fortsæt hægte det store én efter én i hvert hul og i dias , indtil du har to kroge tilbage . Montér en krog i den forreste ende af travers stang beslag og den sidste krog omkring beslaget hjørnet ind i sidste hul på siden af holderen . Hæng din anden lutter på forsiden traversen stangen master transportør og dias på samme måde .
6 .
Train i toppen af din plisseret sheers ved at bryde buckram . Buckram er en forstærkning i den header sheers , der gør læg . At bryde buckram , træk stoffet mellem læg fremad ( mod dig ) og lave en vertikal krølle med tommel- og pegefinger . Bryd buckram mellem hver klap og derefter åbne og lukke din lutter at sikre, at folderne fortsat at folde videre på overskriften. Disse fremad folder vil automatisk vende under overskriften .
7 .
Åbn sheers . Bevæger sig langs den plisserede header og sørg for , at plisseringer står korrekt , og at buckram krølle er fremad . Gå tilbage over det store omkring 10 inches under overskriften for at sikre den plisserede klappen er fremad , og stoffet mellem læg er tilbage . Disse bør være endnu læg . Wrap din samlet læg i et papir band og pin . Flyt 30 inches lavere og læg den stejle igen med fingrene . Saml dine læg og band . Lav en endelig godkendt ( samlet og stribede ) omkring 6 inches fra bunden af det store .
8 .
Gentag med begge sheers . Du skal have to sheers , der er perfekt foldet blive fastholdt i stilling med flere papir bands . Dette tog de sheers at holde denne position . Tillad forhæng til hvile i papiret bånd til tre dage og din sheers bør hænge og bevæge sig ordentligt .

gode råd og advarsler


 • Vacuum din forhæng hver anden uge for at fjerne støv og snavs . Støv let i mellem med en blød , ren klud . Tør og ren , når det er nødvendigt. Må ikke vaskes gardiner eller sheers da dette kan forvride stoffet , ødelægger stiv , og forstyrrer draperi vægte . Din forhæng kan kræve omskoling efter rensning .
 • Anden Artikel

 • Pima bomuld vs egyptisk bomuld satin
 • hvordan man kan afslutte frysere i en antik ruder teknik
 • hvordan man strip male ned af en dør
 • hvordan man kan dekorere med Mason krukker
 • hvordan man kan male en cykel & gælde decals
 • hvordan man lim en hårdttræ ordet til en opvarmet plade
 • hvordan man designer en plads til et barn
 • udsmykning soveværelse ideer med inspirerende fotografering
 • halvhårde fiberplader projekter
 • hvordan man male glasfiber fortelte
 •