oplysninger om gåsedun dyner

oplysninger om gåsedun dynerDundyner er ikke kun for dem, der bor i det nordlige himmelstrøg . De kommer i forskellige størrelser og vægte , og er en luksuriøs tilføjelse til ethvert sengen . En dundyne kan holde dig varm om vinteren og kølige om sommeren . Ned er en god isolerende og arbejder for at frastøde ekstrem kulde og varme , holde personen under det behageligt

Egenskaber for Down

Down fjer er fluffy under fjerene af en gås eller and . De er krøllet og sammenflette , får dem til at binde luft og naturligt isolere dyner , puder , veste og jakker . Det er hvad der gør nede emner, så varm . Fordi ned effektivt udnytter luft som isolator , i stedet for den faktiske materiale ( ligesom en polyfill ville ) , det " ånder ", så fugt og fugtighed til vægen væk og forhindre brugeren i at føle sig svedig eller klam under dynen .

Udfyld Strøm

Fyld magt er ratingen af en dyne . Fordi alle ned er ikke det samme, bæreevne er en meget bedre indikator for kvalitet end vægt . Bæreevne angiver ekspansion evner 1 ounce af dun i cubic inches . Ned fra voksne fugle vil, når fluffed op , udvide til at fylde en større plads end den samme vægt af ned fra en mindre fugl . Den dundyne fra den voksne fugl vil blive varmere og dermed har en højere bæreevne , fordi det fylder mere plads , selvom vægten er den samme .

Fyld Power Klassifikationer

Dyner er generelt vurderet for deres bæreevne på 500-550 , 600-650 og 700-750 , med 700-750 er en meget varm dyne . Væsentligt betyder det, at 1 ounce på 750 bæreevne ned vil fylde 750 kubik inches af rummet . Vælge din dyne , vil afhænge af , hvordan varme eller kolde du kan lide dit værelse . Dem, der gerne til at sove køligere vil have en lavere fill- effekt end dem, der gerne sove varmt .

Historie

Fjer har været anvendt i seng i mange år . De dun og fjer fra gæs , ænder og høns er blevet kendt for at være en stor isolator samt blød og behagelig .

Goose ned er det mest populære valg , da det er kendt som den bedste isolator , især for strøelse . Ned fra edderfugle betragtes som den bedste, men også den mest sjældne . Dynen er hånd indsamlet fra reder af edderfugle og er meget dyrt på grund af dens sjældenhed . Mange steder er edderfugle betragtes som en truet art .

De fleste af de dunfjer anvendes i dag i fællesskab fundet dyner er et biprodukt af landbrug. Efter en and , kylling eller gås er dræbt for sit kød , er fjer sælges til brug i seng , tøj og møbler .

Allergi

Mange mennesker frygter, at de lider af en allergi over for dun . Men forskerne mener, at allergi er faktisk at støvet på fjerene , snarere end fjer selv . Renseri Talsmanden , hænger den ud på en tørresnor eller blot kører det i en tørretumbler på meget lav varme kan hjælpe med at forhindre allergiske symptomer .

Anden Artikel

 • hvordan man kan genoprette terrazzogulve
 • tips om at flytte ind i dit første hus
 • hvordan man kan dekorere en stue med kalkmaleri tips
 • hvordan man kan male zink metaldele
 • hvordan man kan dekorere et soveværelse med rød & hvid
 • hvordan man kan indarbejde muslingeskaller i shabby chic indretning
 • hvordan man kan montere en pejs kappe
 • hvordan man kan måle , klippe og hem plisseret gardiner
 • hvordan man kan dekorere en farverig land stue
 • hvordan man kan reparere krydse stænger
 •