udendørs christmas lys problemer

udendørs christmas lys problemerStrenge af farverige julelys anbringes uden for mange husstande i juletiden . Selvom de er smukke, der er problemer forbundet med disse julelys . Udendørs Christmas lys problemer omfatter strømforsyning spørgsmål , kabel sikkerhed , synlighed , strømforbrug og udbrændt lys, dæmpet andre

Power Supply

Strømforsyning kan være problematisk for julelys . Lyskæder er tilsluttet langs en snor af flere meter , såsom 6 fod , 12 fod , eller mere . Ledningen er tilsluttet en stikkontakt . Da de lyskæder kan begynde tæt på enderne af hver side af ledningen , bør boligejer købe en forlængerledning i tilfælde af stikkontakten ikke er tæt på placeringen af julelys . Forlængerledninger er forbundet , hvis den første ledningen ikke er lang nok . Sørg for , at forlængerledningen design giver mulighed for udendørs brug , herunder vejrmæssige faremomenter som regn og sne .

Kabel Sikkerhed

Sørg for, at kablet er fastgjort sikkert . Hvis kablet er placeret tæt på jorden , det kan sætte sig fast i fugle , hunde , katte , og selv børn . Dette er en strangulering risiko , og kan også være en elektrisk risiko, hvis den ene side af ledningen er sat i en stikkontakt . Julelysene er ofte lavet af glas , så hvis de bryder der er risiko for skade fra glasskår . Det er sikrest at placere julelys højt oppe på en bygning og vedhæfte dem til en væg for at reducere disse farer . Ifølge byen Seattle , er en jordfejl kredsløb interruptor en nyttig køb , der automatisk slukker magt , hvis elektriske strøm slipper ud fra et beskadiget ledning .

Synlighed

julelys er placeret, hvor de har stor synlighed . Sørg for , at de kan ses fra steder som fortove , nabolag gader , og haven stier, hvor julen rejsende gåtur . Mange kvarterer skabe et kombineret display til hele udviklingsprocessen , så rejsende ved hvor de skal gå for at se et display . Lys kan kombineres med andre rekvisitter til at skabe mere af en ferie tema virkning , såsom et rensdyr med en rød glødende næse .

Power Usage og lysdioder

julelys tændt i flere uger bruge en masse strøm . Lysemitterende dioder , eller lysdioder , giver en energibesparende alternativ til glødelamper . Lysdioder ikke kræver opvarmning af en glødetråd inde i en pære , så de ikke udleder så meget energi som spildvarme . Dette betyder også at de er mindre tilbøjelige til at forårsage brand. Lysdioder fås i mange farver , så der er ingen grund til at tilføje et filter , da der er med glødelamper . Derfor kan lysdioder udsender farverige lys med meget mindre strømforbrug . Lysdioder er en nyere teknologi , der er mindre almindeligt tilgængelige i butikkerne , og kan også koste mere op foran . Den største ulempe ved lysdioder er, at du ikke kan erstatte nonfunctioning lysdioder som du kan udskifte udbrændte pærer .

String Wiring

julelys er koblet langs en snor . Hvis man pære brænder ud , så kan det blive mørkere hver anden lys langs strengen , afhængigt af hvordan de er forbundet . Vær forsigtig med denne type setup . Skader på selve ledningen også mørkere de andre lys langs strengen . Lysdioder fade ud gradvist , så de vil ikke alle brænder ud, hvis en lys mørkere . Fordi lysdioder producerer mindre varme , kan de være indkapslet i plastic i stedet for glas , hvilket gør dem mere holdbare .

Anden Artikel

 • maling farvepalet ideer
 • serviet folde teknikker
 • syvejledningen for swag vindue behandlinger
 • hvordan man kan dekorere en blå stue
 • oplysninger om Norman skodder
 • hvordan man kan anvende præ - klistret tapet grænsen
 • hvordan man kan dekorere & male et lille rum
 • hvordan man designer et sofabord med bøger
 • hvordan man mørkere eg frysere
 • hvordan man kan dekorere en kælder familie værelse
 •