buksetrold pige vindue behandling ideer

buksetrold pige vindue behandling ideerDu skal bruge:
120- sandpapir korn
. Palm Sander .
Tackcloths .
Blue maler tape .
Heavy -duty stof dropcloths .
5- gallon spand .
Roller .
Limning primer .
Interiør akryl latex maling .
3-til 4- tommer latex pensel

Window behandlinger til at understrege vinduer , der er den vigtigste fokuspunkt i alle rum . Når du laver vinduer for et lille barn pigens værelse , sikkerhed skal tages i betragtning sammen med visuelle appel . Mini blinds og nogle typer af gardiner kan strangulering farer , blandt andre farer . Travle mødre vil også sætte pris på vinduet behandlinger , der er lette at åbne og nem at passe .

Butterflies

Sommerfugle er et populært tema for buksetrold piger . For at gøre et vindue behandling, der passer perfekt uden at bruge et ton af kontanter , købe almindeligt hvidt eller lys farvet gardiner i enhver stil du foretrækker . Skyllemiddel maling og stencils til at male sommerfugle hele gardiner . En anden mulighed er at købe træpersienner med tykke lameller og stempel eller male små sommerfugle på tværs af hver lamel .

Hvis du ikke er god med maleri , kigge efter sommerfugl badeforhæng kroge og bruge dem sammen med en gardinstang til at hænge almindeligt gardiner i en farve , der matcher resten af rummet .

Ribboned Gardiner

båndet gardiner er en enkel, men unik måde at tilføje flair for at vinduerne i en lille piges soveværelse . Start med almindelig gardiner i en farve , der matcher eller koordinerer med resten af rummet . Find nogle brede bånd i kontrasterende farve eller et mønster , der matcher rummets tema . Fold båndet langs den indvendige kant af hver gardin og pin det på plads . Sy den på plads ved hjælp af en top søm langs siden og foroven og forneden . For mindre syning , båndet sted på bunden af gardiner i stedet for siderne .

Ark

Twin eller endog barneseng -ark gør glimrende gardiner , der kan tilpasses til at passe næsten alle størrelser vindue . Sæt gardinstang gennem den tykke kant øverst på to monteret plader og rette dem op . Derefter tage bunden af højre gardinet og vend det i venstre side af gardinstang . Gør det samme med venstre gardin , hvilket placerer den over i højre side . Du kan også lade arkene bare hænge , eller skær dem kortere til at passe i vinduet og re-søm i bunden . Brug cut- off andel, som slips rygge .

Anden Artikel

 • billig væg ideer til spillet værelser
 • bambus vindue behandling
 • blomstervaser & beholdere
 • hvordan man kan montere en pejs kappe
 • hvordan man kan hænge et spejl på en gips væg
 • hvordan man kan dekorere et værelse til en romantisk aften
 • hvordan man kan reparere krydse stænger
 • hvordan man kan dekorere en teen drenge værelse
 • hvordan man designer en lem soveværelse
 • Restauranten udsmykning idéer om et europæisk bistro
 •