guide til gør logge møbler

guide til gør logge møblerMange slags møbler kan gøres med logfiler --- stole , borde , sofaer og sengerammer , for at nævne nogle få . En af fordelene ved log møbler er holdbarhed. Også , det er nemt at lave din egen log møbler og kan spare dig penge . Nogle ting du skal vide , før du begynder at lave log møbler er , hvordan man forbereder træ, træsort , du ønsker at bruge og forskellige former for værktøjer, du skal bruge

Du skal bruge: .
Frisk cedertræ filialer
Beskæringssaks .
Lille hammer .
Spand eller dyb skål .
Bidetang .
Blomster ledning ( eller andre lette wire ) .
Floral tape .
Naturlig jute garn ( 3 lag ) .
Buer eller andre dekorative elementer ( valgfrit )

Good Wood

Der er mange former for træ, du kan bruge til at bygge log møbler : . Hickory , ceder og fyr er gode valg . Damp-bøjet Hickory er et godt valg for at gøre log møbler , fordi det er fleksibelt og holdbart . Red Cedar er en tung træsort , og gør en god log møbler , fordi det vil holde op i lang tid . Northern hvid cedertræ er stærk og rådner ikke så let som mange andre former for træ . Pine er en billig og stærkt træ , men det ridser nemt . Andre typer af træ kan du bruge, er Redwood og poppel .

Forberedelse af log

Du kan lave logge møbler med eller uden bark , men enten måde træet skal forberedes . Logs har normalt defekter , såsom knob , buler og grater , som skal slibes glat . Støv skabt af forberedende logs bør fjernes med en fnugfri eller fugtig klud . Det træ, skal også behandles med en træ balsam . Efter omkring to timer træet balsam vil vise eventuelle resterende grater , som du bliver nødt til at sand . Du kan plette træ uden bark eller sætte en finish på træ med bark .

rette værktøjer

Brug de rigtige værktøjer vil bidrage til at gøre dit log møbler projektet nemmere at gennemføre . En drawknife er et værktøj ofte bruges til at skrælle logs . En tap fræser bruges til at skære en tap eller fremspring skåret i slutningen af loggen , så det passer ind i en slids hul på en anden log . En Forstner lidt skærer mortise for tap . Dette værktøj er lavet specielt til at bore præcise og rene huller og gør at tilpasse hullerne meget let . En bænk vice er et vigtigt redskab til at holde logger sikkert på plads . Sørg for, vice du køber , er af god kvalitet til sikkerhedsmæssige årsager .

Anden Artikel

 • hvordan man kan male træskeer
 • hvordan man kan hvordan vælger maling farver til dit hjem
 • kystnære levende ideer
 • hvordan man kan købe linoleum gulvfliser
 • hvordan man kan dekorere dit soveværelse i en kolonial tema
 • hvordan man bruger epoxy på træ & glasfiber
 • hvordan man kan gøre male holde fast på gips
 • hvordan man kan blegemiddel eg frysere
 • hvordan du installerer en stål storm dør
 • Restauranten udsmykning idéer om et europæisk bistro
 •