hvordan man kan bevare friske blomsterbuketter

hvordan man kan bevare friske blomsterbuketterFriske blomsterbuketter normalt kun vare et par dage før de blomstrer begynder at hvorhen og mister deres skønhed . Men hvis du træffe foranstaltninger til at bevare de blomster , kan du nyde de blomstrer i de kommende år . Du kan vælge mellem flere metoder til blomst konservering , men en af de nemmeste er ved at tørre den blomstrer med en silicagel tørremiddel . Denne proces tager et par dage at fuldføre, men det kræver lidt faktiske indsats

Du skal bruge: .
Friske blomster
Saks.
24- gauge ledning .
Container med lufttæt låg .
Silicagel .
Pensel .
18- gauge ledning ( ekstraudstyr ) .
Blomsterhandler tape .


1 .
Fjern blomster fra buketten og afbrød blomster ' stilke lige under bunden af blomstre med en saks .

2 .
Fastgør blomsterhandler ledning til de resterende smule af stamceller . Hvis du tørrer blomster med bløde centre , såsom bellis og morgenfruer , indsæt den ene ende af en 8- tommers længde af 24- gauge ledning gennem midten af stammen, der starter ved basen . Feed wiren op i stammen og gennem toppen af blomsten . Bøje sig over enden af ledningen til at skabe en lille krog og trække det tilbage ned gennem det øverste af blomsten . Du bør stille krog i midten af blomsten og sørg for at det er godt skjult.
3 .
Indsæt en 8- tommer længde af 24- gauge ledning gennem siden af de resterende stamceller hvis du arbejder med blomster , som roser , der har svært centre . Feed wiren gennem stilken indtil du har en endnu længde på hver ende og bøj både længde ned til møde hinanden og skabe en kort stilk .
4
Hæld en 1-. til-2-tommer lag af kiselgel krystaller i en beholder , der har en lufttæt låg . Du kan bruge alt fra plastikbeholdere til slik dåser og store klovsyge krukker .
5 .
Coil blomsterne »tråd stilke , curling tråden op fra bunden , og sæt ledningen i det lag af kiselgel . Juster bunden af blomsten , så det sidder på toppen af silicagel og dens kronblade er godt understøttet , og fortsætte med at tilføje blomster til containeren . Space dem om 1 /2 tommer væk fra hinanden .
6 .
Drys silicagel over blomstrer . Som du langsomt tilføje gel , så prøv ikke at forstyrre placering af kronblade . Hvis du gør bøjer et kronblad , skal du bruge en tandstikker til at manøvrere den tilbage i den korrekte position . Tilføj silica gel , indtil du er helt har dækket blomsterne .
7 .
Løft beholderen og tryk på basen til at fremme silica gel til at bilægge , skal du kontrollere, blomsterne er stadig helt dækket , og dække beholderen med en lufttæt låg . Karret i et køligt , tørt sted og lad blomsterne til tørre . Dette kan tage mellem tre og otte dage, afhængig af blomsten sort .
8 .
Hæld væk øverste lag af kiselgel , når blomsterne har haft tid til at tørre . Når du kan se blomsterblade , grave fingrene under bunden af hver blomstre og forsigtigt løfte dem fra tørremiddel .
9 .
Vend blomster på hovedet og forsigtigt trykke off enhver tilbageværende silicagel . Brug en tør , blød pensel til at børste alle resterende støv fra kronblade . Når du har fjernet alle spor af silicagel fra de blomster , kan du rulle ud på blomsterhandlere wire og arrangere blomstrer tilbage i en buket .

gode råd og advarsler


 • Hvis du har brug for at styrke dine blomster ' wire stilke , twist 18- gauge ledning omkring dem og dække stængler med blomster tape .
 • Du kan genbruge din kiselgel , så længe du tør det ud mellem hver brug . Bare sprede den anvendte gel på en cookie ark i en 1/4-inch-thick lag og tørre i ovnen ved 250 grader F. Når krystaller er blå , er de færdige tørring .
 • Anden Artikel

 • opbevaring ideer til legetøj værelser
 • hvad er UBA tuba granit ?
 • hvordan de skal dække mursten med tekstur maling
 • hvordan man kan dekorere et spil værelse med nummerplade indretning
 • anatomi af en swag lampe
 • hvordan man kan matche bordplader til flisegulve
 • hvordan du tilføjer blæk til Trodat stampers
 • indvendige døre optioner
 • ideer til at dække paneler
 • hvordan du installerer beadboard langs trappen
 •