lysdioder oplysninger

lysdioder oplysningerLysemitterende dioder , der er kendt som LED-lys , er lavet af bittesmå halvleder -chips indkapslet i plast , med en metalindsats giver en elektrisk strøm. LED-lys oprindeligt blev brugt som indikator lamper i elektronikken , men i stigende grad de er blevet populær i hjemmet belysning på grund af deres energieffektivitet. Producenter skabe LED-lys i en bred vifte af farver til erhvervs-og boligformål

Historie

LED-lys blev skabt i 1960'erne . ved hjælp af gallium , fosfor og arsen . Disse første lys drives en bølgelængde på 655 nanometer , som det menneskelige øje opfatter som røde . Indledende LED-lys var ikke meget lys , men fungerede godt som indikator lyser i edb -systemer og laboratorieudstyr .

Forbrugerne har ikke bredt omfavne LED-belysning frem til 1970'erne , da andre farver såsom grønne og gule kom på markedet . Ved dette punkt , LED-lys blev fundet i mange elektroniske enheder, såsom ure og regnemaskiner .

Nu LED-pærer giver et populært alternativ til glødepærer og lysstofrør , og fabrikanterne fortsat at presse prisen ned på LED-lys .

Fordele

LED-lys fungerer godt i lav-energi applikationer . Computerens bundkort lyser ofte bruger små lysdioder som indikatorer .

levetid en LED pære er mange gange mere end en kompakt fluorescerende pære , der varer meget længere end en glødepære lys . Det betyder , at virksomhederne kan spare penge over tid ved at skifte til LED- lys .

Forbrugerne værdsætter, at LED- belysning bruger en brøkdel af den strøm af konventionelle pærer . Pr. 202C de høje omkostninger ved disse pærer opveje den energibesparelse på LED- lys .

Størrelse

LED-lys kommer i meget små størrelser , typisk tinier end en skruetrækker smule . For de fleste praktiske formål , serverer en enkelt LED lys lidt brug .

LED pærer kombinere et variabelt beløb på de enkelte enheder , med en lomme lygte med kun et par lysdioder . En lys bolig pære kan kombinere 100 lysdioder . Trafiklys og skilte som regel skabe mønstre ved hjælp af en mosaik af enkelte LED pærer .

Identifikation

Mens kompakt lysstofrør og glødepærer udgør en stor samlet enhed , LED-lys er små . En skærm består af mange små lys kan sikkert identificeres som en lysdiode .

Til forskel fra andre former for belysning , LED-lys kommer i en bred vifte af farver , herunder rød , grøn , gul og blå , og giver infrarødt lys , som ikke er synlige for det menneskelige øje .

Potentielle

LED lys er en energi-effektiv løsning for fremtiden . Levetiden for en LED pære strækker sig over en fantastisk 100. 000 timer, sammenlignet til 1. 000 til 2. 000 timer for en konventionel pære . LED-lys kan vare endnu længere , men producenterne har svært ved at forudsige levetid , fordi en konstant kørende LED-lys har en levetid på mere end 12 år .

Mens glødepærer brænde varm , der betyder et stort tab i energi , LED pærer føler cool at røre ved . Forbedringer i LED effektivitet kan i sidste ende føre til 75 procent energieffektivitet.

I en tid hvor faldende energikilder kan udgøre et problem , LED effektivitet kan bidrage til at bevare naturens ressourcer .

Anden Artikel

 • hvordan man kan male en udefra beton faux finish
 • retningslinje om klassificering af malaysiske gummitræ
 • american bondegård udsmykning idéer
 • hvordan man kan hænge en plug -in loft lampe
 • design ideer til en familie værelse med en mur
 • natursten fliser køkken backsplash galleri ideer
 • det bedste køkken gulve
 • hvordan du udskriver ord & breve til en væg
 • hvordan man kan dekorere en retro stue
 • hvordan man kan dekorere stuen møbler
 •