opbevaring ideer til en børne legerum

opbevaring ideer til en børne legerumEn uorganiseret legerum snart bliver til et virvar af legetøj og aktiviteter , der overvælder børnene og forældrene , hvilket gør det umuligt at finde noget . Det er meget nemmere at organisere rummet og giver nem opbevaring ideer til de forskellige typer af legetøj og aktiviteter . En række af lagringsmuligheder vil gøre det lettere for børnene at holde legerummet afhentes .

Kurve

Brug vaskeri mellemstore kurve lavet af vidjer eller plast til store legetøj , apparater og dress- up tøj . De er nemme at flytte rundt , trække , eller elevator og åbne, så ethvert barn hurtigt kan afhente legetøj . Mindre kurve uden top håndtag , der kan glide på hylderne gøre gode løsøre , open- lagerbeholdere til småting såsom dukke tøj , kunst forsyninger eller plast byggeklodser . Opbevar store kurve på skabet gulvet og ikke på hylder for at gøre det lettere for børn at flytte dem , eller sætte dem ud i legerummet , med en for hvert område af spillet , for hurtig afhentning .

Plastic Bins

Plastic siloer har lukke eller snap -on låg og kommer i alle størrelser og farver . Vælg klare plastik spande , hvis du ønsker at kunne se indholdet for hurtig adgang og nem identifikation , mens kassen er lukket , eller på en hylde . At understrege, hvad punkt hører hjemme i hver affaldsposer , vedhæfte et billede af indholdet på forsiden og toppen af hver bakke. En anden identifikation mulighed er at lime en faktisk stykke af den tilsvarende indhold til forsiden af bin-en lille plastik blok eller en blyant , for eksempel. Hold rodet håndværk i plast spande , da siloer er lette at tømme og vaske ud hvis det er nødvendigt . Små plastik spande arbejde meget godt på kunst hylder for at holde kunst forsyninger adskilt og holde små beholdere af maling , lim og ler frisk og brugbar .

reolsystemer

Byg eller installere et reolsystem til opbevaring , der har åbent cubbies eller cubbies med døre . Cubby størrelser varierer . Design eller vælge det hyldesystem og Cubby størrelser til de typer af containere , du vil bruge , og det legetøj , du har . Du kan installere cubbies i skabet eller direkte i rummet . De vil holde legetøjet inddelt i let tilgængelige lagerområder . Mærk hylden over hvert Cubby åbning eller på en Cubby dør med et billede af indholdet for at hjælpe børnene huske , hvad der går i hvert Cubby . Mindre kurve , beholdere , kasser , kunst containere ligesom malerpensel indehavere og blyant holdere og bøger er nemt opbevares i cubbies . Markere en særlig Cubby for det enkelte barns skolearbejde , personlige kunstprojekt eller legetøj skabelse hvert barn arbejder på at gøre det muligt for børnene at lægge væk en skabelse i proces og for at få det ud igen på et andet tidspunkt . Medtag en højere Cubby til at hænge maling kitler og dress- up tøj eller til opbevaring af lange legetøj eller høje projekter .

Anden Artikel

 • ideer til lys blandet med et net
 • hvordan man kan drive en hjem fra nettet
 • gør - det- selv træ -projekter for begyndere
 • hvordan man kan hænge soveværelse spejle
 • den bedste måde at pakke porcelæn retter
 • hvordan man laver og dekorere din egen udhæng på en himmelseng
 • hvordan man kan dekorere med et rundt spisebord
 • hvordan man kan blande maling for at gøre farverne
 • hvordan man kan gøre topiary træer & centerpieces
 • hvordan man bruger epoxy på træ & glasfiber
 •