unikke teen soveværelse ideer

unikke teen soveværelse ideerTeenagere har konkrete forestillinger om, hvad de kan lide , og hvis du ønsker at gøre dem glade , få dem involveret i alle rum redo fra den første planlægningsfase . Det centrale er at gøre rummet et unikt udtryk for dit barns interesser , uden at være så langt over toppen teen bliver træt af det i næste uge . Hold møbler og sengetøj grundlæggende , og få trendy med let udskiftelige maling farver og tilbehør .

dyreprint

Sytten magasin giver udsmykning idéer og shopping links til teen merchandise på sin hjemmeside , og en af dens temaer for teen soveværelser er dyreprint . Køb en dyne med subtile eller fed dyreprint design og tilbehør til med animalske alt og ingenting . Der er zebra print tæpper , broget udskrive Sækkestolen stole og sommerfugl stole , og fed-farvet fuzzy puder i animalsk striber . Mix og match for et unikt udseende .

Camouflage

Det camouflage look er i for drenge . Den Udsmykning Teen Værelser hjemmeside siger du kan oprette en brugerdefineret look ved at male væggene i ørkenen nuancer til at tjene som en kulisse , så brug camo merchandise til strøelse og vindue behandlinger . Overvej et område tæppe i en camouflage design at trække look sammen . Accessorize med militær plakater , vimpler eller andre varer , der hylder de væbnede styrker . For piger , der ligesom de camouflage look , overveje sortiment af lyserøde camo materialer på markedet .

Sport

En sports tema spiller godt sammen med teenage- piger og drenge . Udsmykning Teen Værelser siger, det er let at opnå en sportslig look ved at søge udstyr fra sparsommelighed butikker og auktioner . Bruge en gammel skab for en seng boghylde . Drej team T-shirts til pyntepuder . Lav en collage ud af sports samlekort eller billet artikler . Den Udsmykning Teen Værelser hjemmeside endnu foreslår at bruge tennisbolde eller baseballs som filialer heraf på gardinstænger i rummet . Tilpas rummet endnu mere med indrammede team fotos eller laver en skærm område for sport trofæer og prisuddelinger .

Favorit Farve

Hvis du datter er forelsket i en bestemt farve , som kan danne grundlag for en enestående værelse d # XE9 , cor , også . Udsmykning Teen Værelser siger du kan starte med at male væggene i denne yndlingsfarve , og derefter dekorere med en koordinerende grænse . Brug en bred vifte af mønstre og teksturer i den foretrukne farve for at give rummet en sammenhængende look . Skabe interesse ved at søge ud lamper , pyntepuder eller andet tilbehør i kontrasterende farver .

Anden Artikel

 • hvordan scenen dit hjem for potentielle købere
 • instruktioner for tværgående stænger
 • hvordan man får en plads til flise indstilling
 • indendørs maling ideer til moderne huse
 • hvordan man kan købe tørret græskar
 • instruktioner til hvordan man kan folde ferie servietter
 • tips til brug af vinyl til polstring
 • hvordan man kan montere en pejs kappe
 • hvordan man kan gøre fiskehale gardiner
 • orientalske tæpper & tæpper
 •