design ideer til flise mosaikker

design ideer til flise mosaikkerDu skal bruge:
brækjern
. Låsning tænger .
Dampspærre .
Underlag .
Afstandsstykker .
Gummihammer .
Geringssav .
Tabellen sav ( fin-tand klinger ) .
Udfør negle .
Hammer .
Wood filler .

Fliser mosaikker er både en gammel og en moderne kunstart , der anvendes til gulv -og vægbeklædninger . Mosaikker kan være lavet af noget materiale , og du vil ofte finde dem i keramik , glas , sten og porcelæn . Mosaikker kan komme færdige i plader af massivt farver , der i design klar til at installere eller løs for dig at oprette din egen design .

Mural

Du kan installere en mosaik vægmaleri over en kogeplade i et køkken backsplash eller ramme det over en fritstående badekar i en master badeværelse design . Køb en færdiglavet mosaik vægmaleri , som er lavet på bestilling i de farver, du vælger , skåret i 12- tommer plader varer og monteres og injicerede som en solid panel . Du kan også oprette en mosaik vægmaleri selv ved at købe ark ensfarvet mosaik fliser eller løs fliser . Vælg et simpelt design at genskabe sig selv , sådan som en gradueret mønster af lys til darks , og skære fliserne med Nippers til størrelse og form du ønsker . Installere og injektionsmørtel dem som almindelige fliser .

Mosaik Grænser

Mesh monteret mosaik grænser er tilgængelige i flere størrelser , farver og mønstre . Du kan kombinere en mosaik grænsen med en større felt flise for at give yderligere detaljer og farver til din flise design . Du kan også klippe ark varer mosaik brikker i strimler til en billig og enkel kant af glas eller sten fliser .

Montér en etage grænse én hel flise ind fra væggene for at vise en foyer eller master badeværelse gulv . Eller køre en grænse gennem et brusebad i skulderhøjde eller via en backsplash langs tællerne for ekstra detaljer.

mosaikgulve

Opret en retro udseende badeværelse design med mosaik fliser på gulvene . Klassisk mønstre gerne kurve vævninger , sekskanter, penny fliser og ottekant og dot fliser fås færdige i en bred vifte af farver og materialer .

Brug penny fliser på gulvet i en børns badeværelse i glas eller porcelæn . Vælg en poleret marmor kurv væve mønsteret for en master badeværelse , og bruge 12- tommer marmor fliser på væggene i en elegant look . Eller brug en klassiker sekskant blomst mønster på gulvet med metroen fliser på væggene i retro appel .

Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere med blomster prints
 • boligindretning tips til stuen
 • nano stivelse som en erstatning for latex maling
 • hvordan man kan måle , klippe og hem plisseret gardiner
 • hvordan man kan male metal døre for at have en Woodgrain kig
 • hvordan man slår en udendørs rummet til et indendørs rum
 • hvordan man laver en seng krone
 • laminatgulve & hunde
 • hvordan man vælger komplementære maling farver
 • hvordan man kan dekorere med forhæng , gardiner og persienner
 •