gratis interiør design ideer til soveværelset

gratis interiør design ideer til soveværelsetEt værelse er formodes at være en afslappende område , men hvis du ikke har taget sig tid til at udvikle en indretning ordning , kan det være hvad som helst , men . Hvis det er tid til at give dit soveværelse en makeover , der er indretning tips og teknikker , der kan hjælpe dit soveværelse gå fra funktionelle til fantastisk.

Paint /Tapet

Wall farve er grundlaget for dit design ordningen og når du vælger maling farver , er det vigtigt at huske på det overordnede tema for værelset . Brug kontrastfarver , som sort og hvid , for at gøre en fed erklæring eller bruge mere neutrale toner til at skabe en mere subtil tema . Opret en accent væg ved at male den ene væg en standout farve , såsom rød eller dække væggen med tapet på en fed print .

Bedding <- h2 > Der er flere ting du kan gøre for at gøre sengen et fokuspunkt , såsom at lægge det på en hems , tilføjer en usædvanlig eller teksturerede sengehest og draperinger gardiner eller markiser til skabe en romantisk atmosfære. Vælg sengetøj , der supplerer din eksisterende farvevalg og skabe kontrast effekter ved at bruge stoffer i forskellige farver eller mønstre på ark , sengetøj og tilbehør .

Window Behandlinger

Window behandlinger kan bruges til at oprette flere forskellige effekter i soveværelset . Brug gulv til loft draperier for en mere dramatisk effekt eller letvægts sheers at skabe en mere luftig fornemmelse. Gardiner kan bruges til at ramme vinduer eller møbler , og de kan være funktionel eller rent dekorativt , hvis de anvendes i forbindelse med blinds eller nuancer .

Møbler Arrangement

Hvis dit soveværelse er stor nok , kan du prøve at omarrangere møbler for at skabe en mere behagelig flow eller iscenesætte et separat område for siddepladser eller afslapning . Prøv lystfiskeri din seng eller arrangere det på en anden plet for at åbne rummet op . Må ikke være bange for at vælge møbler i forskellige stilarter for at skabe en eklektisk præg.

Tilbehør

Næsten alt kan bruges som tilbehør , herunder friske blomster , antikke kufferter , stearinlys , lamper eller lamper , bøger , fotografier , spejle , borde , små puder, område tæpper . Vælg tilbehør , der vækker din personlighed og tilføje til den generelle stemning i soveværelset .

Lys

Lys kan bruges til at oprette et særligt stemning i soveværelset . Når du vælger armaturer , er det vigtigt at holde funktionaliteten for øje såvel som stil . Hvis du har forældede anlæg , overveje at købe nye for at skabe en mere moderne look . Vær opmærksom på belysningen steder for at sikre, at hver plads i rummet er korrekt tændt i sin funktion .

Anden Artikel

 • smuk plads ideer til små piger
 • hvordan man kan dekorere en stue i gul og aqua
 • afrocentric udsmykning idéer
 • instruktioner om , hvordan at male keramiske fliser
 • hvordan man kan male udvendige vinyl overflader med latex maling
 • wainscot paneler ideer
 • interiør faux maleri ideer
 • hvordan man kan iscenesætte et hjem før sælger
 • børneværelse ideer til en pige
 • syvejledningen for swag vindue behandlinger
 •