håndværker udsmykning idéer

håndværker udsmykning idéerThe Craftsman ( eller Arts and Crafts ) Bevægelse i det sene 19. og tidlige 20. århundrede var en direkte reaktion på de overgreb af den victorianske tidsalder . Det fremhævede enkelhed i design og indretning . Craftsman bungalows var funktionelle og indrettet sparsomt med almindeligt , men godt udformet stykker designet til praktiske . Store vinduer med simple behandlinger fremhævet karakter , og fokuspunkter var bygget ind i arkitekturen i stedet tilføjet senere .

arkitektoniske detaljer

træpaneler og synlige loftsbjælker var kendetegnende for Craftsman indretning , hylder både skønhed af træ over puds og maling og fremhæve det gode håndværk er nødvendige for at opbygge en funktionel endnu smukt hjem . Håndværkerne af bevægelsen mente, at rummene skal stå på deres egne i stedet afhængig af malerier og fotografier hang på væggen , hvilket også kan tilskynde rod og aflede opmærksomheden fra hjemmets håndværk .

at fremkalde denne følelse i dit eget hjem , skal du starte med at installere wainscoting . Fjern loft flise til at udsætte spær eller hænge boks bjælker , som er lettere end massivt træ , men give det samme udseende . Du kunne også installere firkantet , træsøjler at afgrænse rum , åbne rum .

I en Håndværker bungalow , indbygget bænke , vindue sæder , bog sager og skabe fjernet behovet for meget inventar , der kunne rod værelser . Du kan opnå en lignende udseende ved at tilføje gulv -til-loft reoler og placering enkle skabe og klædeskabe mod væggene . Hvis du har en pejs , købe matchende bænke skal placeres på hver side . Tilføj en lang , flad damper bagagerummet under et vindue , og der tilsættes puder på toppen for en hyggelig vinduesplads .

Windows i en Craftsman hjem var store med brede lister og karme i mørke pletter . Afspejle dette look i dit hjem ved at erstatte den trimme omkring dine vinduer med nogle , der er 4 eller 5 inches lang og skæres firkantet i kanterne , snarere end mitered . Afslut trim med en mørk plet .

Gulvene i en Håndværker bungalow var træ , generelt eg . Hvis dit hjem ikke allerede har egetræsgulve , træk dine tæppe og installere massivt træ gulve eller fremstillet gulve , som Pergo , der har det udseende af træ .

Møbler

Craftsman-eller Mission-møbler havde rene linjer og var designet til at være funktionsdygtigt i stedet stilfuldt . Det var godt udformet og robust , med træ , spaltegulv stel toppet med tykke , læder hynder . Enhver ornamentik var enkel end udsmykkede . Kommoder ofte fremhævede messing trækker , mens slutningen borde og lamper kunne have kobber højdepunkter .

reception og gulv lamper baser var ofte lavet af smedejern og fremhævede blyholdig glas nuancer .

Til indretningen dit hjem med Craftsman stil , at se til hjemme-møbler selskaber som Stickley Møbler , der fik sin start i løbet af Kunst og Kunsthåndværk bevægelse og fremstiller det samme møbler i dag . Besøg også loppemarkeder og antikvitetsbutikker med et øje mod at finde en Morris stol eller Craftsman sofa , der blot har brug for lidt TLC .

Stoffer

Stoffer i en Craftsman-stil hjem var oftest vævet , naturlige fibre . Jute, hør og hør blev brugt som simple vinduet behandlinger. Venstre ubehandlet , de afspejlede beige og sand fundet i naturen , men de var til tider farvede i dæmpede grønne og gule farver . Møbler , når de ikke er dækket i læder , sported hynder betrukket med lærred .

at fremkalde denne stil i dit hjem , tag mix stykker-dækket i linned eller lærred med nogle betrukket med læder . Drapere en tung linned smide i en blød grøn farve over en stol ryggen eller gøre din seng med sengelinned og pudebetræk . Hang enkle , off-white fanen gardiner på trædyvler på dine vinduer .

Anden Artikel

 • hvordan man kan tørre granatæbler til dekoration
 • hvordan man bruger en skygge kasse
 • ideer til, hvordan man kan dekorere værelser og boliger med efterårsfarver
 • retninger for hvordan man laver en gesims
 • lavbudget teen soveværelse ideer
 • hvordan man kan anvende sten finér til dit hus
 • stilarter luigi glas
 • hvordan man kan dekorere et badeværelse med farverigt tilbehør
 • hvordan man kan male betongulve for at opnå faux marmor
 • spejlet hovedgærde ideer
 •