hårdttræ kontra laminat i et køkken

hårdttræ kontra laminat i et køkkenEt velholdt trægulv er en naturlig skønhed , der repræsenterer et strejf af den vidunderlige udendørs . Producenterne har gjort det lettere for alle at have denne type af gulvbelægning i deres hjem med færdige træ planker og nye laminat gulve , der ligner ægte træ

Hvad er forskellen ?

Fremstillet trægulve er fremstillet af naturlige træ , der er skåret , slebet og færdige og klar til at blive installeret i dit hjem . Laminatgulve er fremstillet af træflis komposit med et lag af træ på udkig finer placeret på toppen . Lag af aluminium oxid pels finér til at foretage en rock-hard overflade .

type træ der anvendes

En hårdttræ gulv i ahorn , eg , bøg , elm eller pecan er så stærk som stål . Mange hjem af 1800-tallet har stadig denne oprindelige hårdttræ ordet, fordi det er så hård . Lamineret træ gulve kan efterligne enhver type af træ , herunder nåletræer og eksotiske og samtidig have en overflade , der er svært at marts

Vedligeholdelse

Real trægulve kræver megen pleje . Finish på en trægulv kræver voksning og lejlighedsvis lakering til at holde overfladen præsentabel . Buler og ridser kan let ske på en hårdttræ ordet, hvis ordentlig pleje ikke er vedligeholdt . En lamineret træ gulv er skabt til forskellige typer af slid gennem en rating system , der vil forhindre næsten enhver skade i at trænge gennem aluminiumoxid overfladen .

Grading System af Laminat

AC standarder er placeret på mange typer af laminatgulve , som repræsenterer den mængde trafik, der kan fastholdes. En ikke-rated laminat er et dårligt valg , fordi man er uvidende om slid faktor . En AC 1 bedømmelse anses for tilstrækkelig til en lav volumen brug i et hjem med lidt trafik . En AC 2-rating anbefales til stuer og tungere rejste områder . De ratings stigning op til en AC 5 , der bruges til kommercielle områder som stormagasiner .

Underlayments

Et godkendt # 15 eller # 30 asfalt mættede gulvpap anbefales til brug af National Wood Flooring Association ( NWFA ) for æglæggende trægulve . En asfalt-lamineret papir kan også bruges som en damp middel . Laminat trægulve bruger ofte en polymer type papir plus nogle tilbyder en gummi underlag på de laminerede stykker , der fungerer som en lydmur .

Installation og Cost

Mange trægulve kræver professionel installation for at skabe et rent udseende og til tætning korrekt . Laminat trægulve bruge en flydende metode , hvor leddene er lavet til griber ind i hinanden og kan placeres over alle eksisterende overflade . Laminatgulve er let at installere ved boligejere . En hårdttræ gulv er dyrere på grund af de lønomkostninger så meget som $ 6 per kvadratfod yderligere . Boligejer , gemme nogen honorarer til placering , kan installere en selvlåsende laminat flydende gulv .

Anden Artikel

 • hvordan man kan fjerne pinholes i epoxy -belægning
 • traditionelle interiør design ideer til en spisestue
 • ideer til gardiner & rullegardiner
 • billig istandsættelse ideer
 • stilarter flydende hylder
 • hvordan man kan lægge fliser på en kant
 • hvordan man skaber en italiensk inspireret moderne stue
 • hvordan du fjerner plisserede blinds fra en vindueskarm
 • hvordan man kan hænge en dør Hammeren
 • hvordan du installerer trapper løbere om, hvilke skridt
 •