hvordan du installerer Kensington laminatgulve

hvordan du installerer Kensington laminatgulveKensington laminatgulv fås i to stilarter . Hoveddelen af materialet er lavet af medium density fiber core , kendt som MDF . Det øverste lag er fremstillet i to varianter . De mindre dyre modeller er lavet med en melamin overflade trykt med en fotokopi af træet ønskede korn . De mere prisbillige type har et tyndt lag af fast hårdttræ finer anvendes til dens overflade. Kensington laminat er et flydende gulv system , installeres uden lim eller skruer i stueetagen

Du skal bruge: .
brækjern .
Låsning tænger .
Dampspærre .
Underlag .
Afstandsstykker .
Gummihammer .
Geringssav .
Tabel sav ( fin-tand klinger ) .
Udfør negle .
Hammer .
Wood filler .
<- h4 >
1 .
Fjern alle Limede gulv eller tæppe i området , der skal dækkes . Lirke basen sko , eller kvart-rund, støbning væk fra bunden af Baseboard . Træk neglene igennem fra bagsiden til at forhindre huller i ansigtet af materialet og sæt den til side for at geninstallere .
2 .
Lay en plastik dampspærre direkte på undergulvet overflade skal dækkes med Kensington laminat . Det kommer i ruller . Rul plastic i lidt overlappende rækker hen over gulvet . Dækker hele området . Tilføj et lag af skum underlag direkte oven på dampspærre . Ikke overlapper undertag , Butt kanterne af rækkerne mod hinanden . Dækker hele området med undertag , placerer rækkerne vinkelret på dampspærren .
3 .
Placer den første række af gulve langs den længste væg . Rummet brædderne 1 /2 tommer ud fra væggen med 1/2-inch tyk afstandsstykker , som kan købes på et hjem forbedring center . Start i hjørnet og rum i slutningen af rækken også 1 /2 tommer fra væggen . Tryk på den tunge af hvert stykke ind i rillen på arb før med en gummihammer . Læg rækken med rillen mod væggen , med fuld stykker i videst muligt omfang . Mål den resterende afstand til væggen og skære et stykke til at passe , minus 1 /2 tommer for afstand , med en geringssav .
4 .
Start anden række med den del skåret fra den sidste brik i den første række . Dette vil give ender bestyrelser skal fordeles , styrkelse gulvet og skabe en mere behagelig mønster . Tryk let på denne anden række , så rillen passer pænt over tungen af den første række . Tilføj fuld stykker så vidt muligt , derefter måle den resterende afstand til væggen og skære et stykke til at passe .
5 .
Fortsæt med at tilføje rækker indtil den når den sidste række . Mål bredden af afstanden til væggen . Hvis rummet er mindst bredden af gulvbrættet og ikke mere end gulvbrættet plus 1/2-inch hul , lå en hel række . Hvis det ikke er så bred , skåret til bredde nok bestyrelser til at fylde rækken . Brug en bordrundsav med en fin-tand klinge for at gøre nedskæringer .
6 .
Sæt den sidste række i position . Sæt bunddækslet sko eller kvartrunde støbning oven på gulvet og imod Baseboard at dække hullet . Søm trim på plads med finish negle og en hammer . Fyld sømhuller med en passende farve solvent-baserede træ fyldstof .

Anden Artikel

 • hvordan man kan måle et loft medaljon
 • hvordan man kan dekorere en chic soveværelse
 • hvordan man kan dekorere en kina blå køkken
 • hvordan du fjerner tapet ud af drywall
 • hvordan man kan anvende en Knockdown tekstur til stuk
 • vindue , der dækker stilarter
 • DIY : vedhæng lys stativ
 • hvordan man kan hænge gardiner på ringe
 • hvordan man kan gøre to forskellige farver gardiner på et panel
 • hvordan man kan dekorere en stue i fransk barok stil
 •