hvordan man designer et soveværelse og badeværelse

hvordan man designer et soveværelse og badeværelseVi bruger masser af tid i vores soveværelser og badeværelser . En rodet , grim rummet kan stress os ud , men et smukt design , kan gøre vores humør . Hvis du har tid og penge , redesigne dit soveværelse og badeværelse kan forvandle din plads og dig. Men det kan være svært at vide hvor man skal starte , og det kan synes som at få soveværelse og badeværelse , du drømmer om er umuligt . En lille vejledning kan være lige skubbe dig behøver for at komme i gang med din drøm design

Du skal bruge: .
målebånd.
Regnemaskine .


1 .
Saml nøjagtige målinger for begge værelser . Du vil være sikker på at du kender alle kroge og hjørner ned til sidste kvartal tomme .
2 .
Tag en opgørelse . Opspore hvad du måske allerede har , at du stadig kan bruge , og udfylde de tomme felter , hvad du har brug for at udskifte . En masse møbler kan tilpasses til nye designs . Hvis du er på et budget , kan nogle af dine træartikler slibes ned og re-farvede eller malede .
3 .
Afgør , hvis du ønsker en moderne look eller et mere traditionelt look . Moderne udseende er slank og har skarp linjer og kontraster . De er underspillet og minimal . Traditionelle ser mulighed for flere smykker og dikkedarer , og de kan være mere finurlig .
4 .
Beslut dig for en farvepalet . Hvis soveværelset og badeværelset er tilstødende , tænker gratis farver , der ikke vil kollidere når døren er åben . Stick med en stor farve og 01:59 accent farver . Som DreamHomeDecorating. com siger : " Kend hvilke farver får dig til at føle sig godt , " og gå med dem .
5 .
Find sengetøj . Linen mønstre , der passer til din farvepalet normalt bestemme temaet for rummet . Til soveværelset , er gardiner og sengetøj et godt sted at starte . Vær tro mod din oprindelige farve palette for at holde stemningen , du vil indstille . Til badeværelset , håndklæder en glimrende emne til at sætte temaet .
6 .
Beslut på møbler . Badeværelset sandsynligvis behøver ikke nogen møbler , men i soveværelset kan få brug for en stor overhaling . Vigtige elementer i soveværelse møbler omfatter seng , natbord , en kommode eller garderobe og reoler . Disse poster behøver ikke at komme fra et sted , men du ønsker at bo sammen med dit træ type , farver og stil . Der victoriansk stil kirsebærtræ natborde og en moderne mørk bejdset eg kommode kan kaste hele designet ud , og den kombination ser sjusket .
Endelig skal du sørge for at huske på dine målinger , når de handler .

7 .
Shop for tilbehør . Tilbehør er det der giver et rum personlighed . Du behøver kun nogle få tilbehør til at binde konstruktionen sammen --- lamper og belysning hardware , stearinlys , spejle og væg kunstværker stor i soveværelset og badeværelset .
8 .
Træk det hele sammen . Maleriet er dit første skridt i den makeover proces , efterfulgt af tilsætning af møbler , og endelig , pryder værelserne med tilbehør .

gode råd og advarsler


 • Husk ordsprog " Mindre er mere . " Hold det grundlæggende for at undgå rod .
 • Anden Artikel

 • hjemmelavet træ køkkenbord
 • størrelse Standard King mod De Europæiske humbug pude
 • hvordan man får gardiner til at hænge rigtigt
 • hvordan man får udseendet : kystnære stil udsmykning
 • hvordan man kan male en veranda loft blå
 • hvordan man kan finde ud af kilowatt , der anvendes til spor belysning
 • hvordan man kan male en forfængelighed vask
 • hvordan man kan genoprette træ kunst rammer
 • hvordan man kan dekorere med gamle verden charme
 • design og maling ideer til korte rum med højt til loftet
 •