hvordan man kan dekorere en lukket veranda

hvordan man kan dekorere en lukket verandaDovne dage tilbragt på en veranda , er en sommertid behandle . Omslutter og dekorere din veranda kan forlænge din tid der , samt sikre en mere behagelig oplevelse . Pynt med øje for komfort og stil , og hele familien vil ønske at tilbringe deres dage og nætter på dine for nyligt indrettet , lukket veranda

Du skal bruge: .
Wall maling
Gulvmaling .
Område tæpper .
Roman nuancer .
Blinds .
Sengeforhæng .
Loftsventilator .
Pejs .
Love sæde .
Stole.
Tabel .
Tilbehør.


1 .
Begynd med et rent rum , fri for alle rod . Smid nogen åbenbar junk og emner, som du ikke planlægger at holde . Midlertidigt flytte nogen produkter kan du bruge til at et tilstødende lokale .
to .
Tag bestik af, hvordan du vil bruge rummet . Dette hjælper dig med at beslutte hvilke møbler du har brug for .
3 .
afgøre om du ønsker plads til at have et tema , som sommerhus , haven eller nautiske . Dette hjælper til at bestemme valg af møbler og tilbehør .
4 .
Beslut dig for en gulvbelægning . Hvis gulvene er en hård overflade , såsom fliser eller træ , du allerede har en god start . Hvis gulvene er cement , kan du overveje male dem med holdbare gulvmaling . En neutral farve er et godt valg . Tæpper kan lagdelt med farvestrålende område tæpper .
5 .
Vælg en maling farve til væggene . Hold det lys i overensstemmelse med den åbne , luftige fornemmelse af en veranda . En let neutral nuance , såsom hvid , off -white , beige eller taupe fungerer godt med de fleste udsmykning ordninger . Lys nuancer af farve fra det tilstødende rum give kontinuitet. For eksempel , hvis det tilstødende værelse er en dyb skifer blå har din maling butik tilføje et par dråber af denne farve til en gallon af hvid maling . Levende farver også fungere godt for lukkede indgangsparti . Sørg for, at farven ikke er mudret . Sats på påfugl blues , lime grønne eller intens solgul .
6 .
Hold vindue belægninger på et minimum , eller i det mindste give det udseende af en minimalistisk look . Hænge latinske nuancer eller bambus rullegardiner , som du kan sænke at blokere intens sol eller oprejse ude af syne under farverige stof kapper eller polstret gesims bestyrelser . Vælg stof til sengeforhæng til at koordinere med væggen farve . Bright , vil fede mønstre punch op udseendet pænt .
7 .
Overvej belysning i rummet med en stativ , der omfatter et loft fan . Den kølende brise vil være meget velkommen på varme sommerdage .
8 .
Installer en lille gas eller el pejs til at udvide brugen af din lukkede veranda til året rundt . Selv om rummet er opvarmet med dit centralvarme system, pejs giver en indbydende atmosfære på kolde vinter aftener .
9 .
Vælg møbler , der passer til omfanget af rummet . De fleste lukkede verandaer er relativt små . Overvej at bruge en kærlighed sæde eller sofa . Tilføj en lille målestok stol og måske en to-sædet bordet. Brug rattan eller vidjer kan give en sommerlig følelse , men stof og lettere skove fungerer godt også . Vær opmærksom på , hvordan udsatte dette værelse er til vejret . Hvis det er semi-åbnet , med skærme , skal du vælge materialer , der er fugttæt .
10 .
Bring i planter , billeder , til stearinlys , skaller og personlige souvenirs tilbehør til . Vedlagte våbenhuset er et ideelt sted at vise ferie skatte og billeder . Hæng et spejl på væggen modsat vinduet til reflekterer lyset tilbage i rummet. Tilføj friske blomster .
11 .
Bring back nogen produkter , du har besluttet at beholde fra den oprindelige rum . Beslutte, om de arbejder , og hvis ikke , ny -purpose dem et andet sted .

gode råd og advarsler


 • Vælg materialer , der er nemme at passe og holde sig godt under kraftig brug . Du ønsker , at dette er et rum, du kan være sorgløse i. <- Li >
 • Hold blinds eller nuancer ned i den tid af dagen, hvor solen er klogeste at forhindre falmning af stof .
 • Anden Artikel

 • hvordan man laver en laminat bordplade
 • moderne gardiner & vindue behandlinger
 • hvordan man kan prime over epoxy maling
 • hvordan man får frysere på en ujævn væg
 • hvordan man kan organisere mit skab plads
 • hvordan man kan justere plantage blinds
 • hvordan man får vinyltapet ud gipsvæg
 • hvordan man laver en headboard ligne baseball vimpler
 • hvordan man kan lægge fliser på en kant
 • hvordan man kan ændre en king size seng nederdel
 •