hvordan man kan løse i en ny plads

hvordan man kan løse i en ny pladsEn ny hjem bør hilse på dig med åbne arme den anden , du indtaster . Slår sig ned i et nyt hjem kan være spændende , så længe du tager din tid og undgå stress . Sikkerhed og komfort vil være en prioritet som du sætter dig i nye omgivelser . Gør dit nye hjem dit eget ved at tilføje farve til vægge og dekorere det som fristed det burde være
1 .
Skab en plads i dit nye hjem , hvor du kan slappe af og føle afviklet . Flytning , udpakning kasser og beslutte, hvor alt går kan være overvældende , hvis du forsøger at gøre det hele på én gang . Har et behageligt område af huset , hvor du kan tage en pause vil hjælpe med at lette processen med at løse ind i et nyt hjem . Oprette en komfortabel stol med et tæppe og pude . Tilføj en lys , lille bord , bog eller fjernsynet , så du kan tage en pause mellem udpakningen .
2 .
Føj varme til et nyt hjem med gardiner . En ny hjem må ikke have persienner installeres, når du flytte ind og privatlivets fred vil være vigtigt . Hvis du ikke har besluttet , hvad gardiner ville matche resten af indretning , skal du starte med at installere en overkommelig pris vinyl blinds , indtil du beslutter , hvad du ønsker. Du kan installere midlertidig gør- det- selv gardiner for øjeblikkelig beskyttelse af privatlivets fred .
3 .
Beskyt dit hjem ved at ændre låse . Du ved ikke, om tidligere ejere videre en nøgle til familie , venner eller et hus renere . Køb en dørlås fra en isenkræmmer eller leje en låsesmed for at ændre dit hjem 's låse . Glem ikke at ændre din garageportåbneren kode .
4 .
Pak et værelse ad gangen . Start med at pakke køkkenet , fordi det vil give dig adgang til parabol og glas , bestik og mad i stedet for at skulle lave en pizza køre .
5 .
Indret dit nye hjem og gøre den til din egne ved at male vægge , hængende billeder , skiftende lys inventar eller skab håndtag , positionering møbler og tilføje belysning . Placer et område tæppe i din stue for at gøre et nyt hjem føler hyggeligt . Tilføjelse personlig hånd på et nyt hjem vil hjælpe dig bosætte sig i hurtigt . Leje en indretningsarkitekt , hvis du har brug for hjælp dekorere dit nye hjem .
6 .
Fremme et nyt hjem ved at tilføje stueplanter . Potteplanter vil ikke blot give komfort til et nyt hjem , men kan bidrage til at fjerne giftstoffer fra luften , leverer sunde ilt . " I en fælles indsats mellem NASA og de associerede Landskab Contractors of America , har forskningen været gennemført på den potentielle anvendelse af potteplanter som et redskab til løsning indendørs forureninger problemer på Jorden . "
7 .

Udforsk kvarteret og finde ud af , hvad den har at tilbyde . De fleste byer har et fællesskab nyhedsbrev eller lokale avis . Find ud af aktuelle begivenheder i dit område , såsom kommende begivenheder , festivaler og landmandens markeder . Deltag i en lokal klub , faglig organisation eller rekreative gruppe . Mød dine naboer og deltage boligejer associering møde .
8 .
Gå på posthuset eller online for at udfylde en adresseændring form . " De Forenede Stater Postal Service anbefaler udfylde en adresseændring form to uger før bevægelse. tidligste en COA formular kan indsendes forud for flytning er tre måneder. Når du har meddelt USPS din adresseændring , kan det tage syv til 10 post hverdage for din mail til at begynde ankommer til din nye adresse . " Send en gruppe e-mail ud til venner og familie med din nye adresse og telefonnummer .
9 .
Kast dig en fest . et nyt hjem er noget at fejre og venner eller familie kan hjælpe . Send invitationer ud til din indflytterfest og overveje at bede venner om at medbringe en livret parabol , så du ikke behøver at lave mad . Hvis du beslutter at lave mad, holde det simpelt ved at give forretter og begrænset drikkevarer såsom sodavand , øl og vin .

gode råd og advarsler


 • Hvis du smider en fest og modtage housewarming gaver , så glem ikke at sende takkekort .
 • Introducer kæledyr til et nyt hjem langsomt . Vær tålmodig og beroligende som kæledyr ro i et nyt hjem .
 • Anden Artikel

 • hvordan man bruger kroneformen kun ét rum
 • hvordan man kan male betongulve for at opnå faux marmor
 • hvordan man kan rette svamp maleri
 • havet udsmykning idéer
 • hvordan man kan hænge levolor blinds
 • hvordan man kan dekorere en lukket veranda
 • hvordan man kan dekorere en cowboy stil familie værelse
 • fulde spektrum vs fluorescerende elpærer
 • badehåndklæde udsmykning idéer
 • hvordan man kan dekorere en familie værelse pejs
 •