mission stil vindue behandling ideer

mission stil vindue behandling ideerMission stil , også kaldet Mission Revival Style , var inspireret af gamle spanske kirker bygget i det sydvestlige og Californien i slutningen af 1800-tallet . Bevægelsen fusioneret med Arts and Crafts -stil i begyndelsen af 1900-tallet .

Født ud af spæde start i den spanske missionærer , mission stil er enkel , varm og indbydende . Vinduer i Mission Style arkitektur funktion smukt træ trim og til tider farvede glas . Fordi Mission Style vinduer er dekorative og kunstneriske , når der vælges vindue behandlinger , er det vigtigt at vælge indstillinger , der komplimenterer vinduet uden at skjule det .

Træ Blinds

Træ persienner fungerer perfekt med Mission Style vinduer . Du er velkommen til at gå med en anden farve træ end trim . Honning eg , kan dybe kirsebær eller naturlige ahorn blive blandet med mahogni . Vælg større lameller til at opretholde kunst-og-håndværk look . Hvis det er muligt at montere hardware til blinds inde i vinduet .

Skodder

Skodder tilbyde nogle af de samme fordele for Mission Style vinduer som persienner . Men fordi skodder brug hængsler , kan de blive åbnet for helt afsløre missionen Style vinduet og skabe en illusion af en større vindue . Installation skodder kun på den nederste halvdel af vinduet skaber dybde og karakter .

Café Gardiner <- h2 > Café gardiner dækker kun den nederste halvdel af et vindue . Denne indstilling er perfekt til vinduer i køkkenet eller i områder af hjem, hvor privatliv og sollys er ikke et problem . Monter hardware uden for vinduet trim og vælge træ stænger for ekstra varme . Undgå flæser eller frilly trim på stoffet , da dette kan kollidere med de rene linjer forbundet med missionens Style .

Vævet Texture Shades

Rattan , bambus eller græs klud er et par af de vævede-tekstur nuancer , der ser godt ud med Mission Style vinduer . Brug vævede tekstur nuancer kan skabe interesse . Disse nuancer giver beskyttelse mod sollys uden at blokere lyset alle sammen . Som med blinds , er det bedst at montere disse inde i vinduet .

Intet

Det er rigtigt , intet . Hvis din mission Style vinduer har farvede glas eller uddybe mill arbejde , afkald behandlinger er en smuk løsning . Dette fungerer bedst med en mur af vinduer på bagsiden af hjemmet , med henblik på et skovklædt område eller naturskønne baghave . For meget ufiltreret sollys kan beskadige polstring og tæpper .

Anden Artikel

 • pol lomme latinske skygge instruktioner
 • hvordan man kan farve beige tæppe sort
 • hvordan man kan skære latinske mærke reb lys
 • hvordan man kan male over en vinyl mur
 • hvordan man laver en bordplade vand haven
 • indendørs maling Indretningstips
 • hvordan man laver en undersøgelse plads til børn
 • ideer til en tur ud kælder
 • ideer til et barns badeværelse
 • hjemmelavet værelse udsmykning til teenagere
 •