sydlige boligtekstiler tips

sydlige boligtekstiler tipsMed hjem stilarter i Syd , der spænder fra lave land sommerhuse i Beaufort , South Carolina , til elegant plantage hjem i Baton Rouge , Louisiana , kan det være fristende at dekorere alle Southern hjem på samme måde , at bare gøre tingene mere enkle . Men med hver stil hjem kommer en iboende stil , formel eller afslappet . Lær hvordan man kan dekorere dit Southern hjem med et par enkle tips , der passer til dine behov .

Lav Country Style

Lav land stil hjem opstod i Syd og er fælles omkring Charleston i South Carolina . Lav land hytter er netop det-hvide sidespor omfattet sommerhuse , der ofte svæver på kanten af mosen . Nogle gange refereret til som " cracker stil , " disse boliger fremkalde en afslappet , evig sommer stil perfekt til afslappet dekoration . Male sommerhuset interiør i blød , pastelfarver , næsten is nuancer . Tilføj trægulve for at lette oprydning og lange slid . Cover sofaer og loveseats med bomuld Slipcovers i hvid bomuld eller denim for et casual look . Tilføj muslingeskal accenter i hele hjemmet med lys , net og på en bordplade . Lighthouse accenter tilføje en nautisk kigge efter boliger i nærheden af kysten . Kig efter gamle antikke , bedrøvet spiseborde , og tilføje forkerte træstole . Med verandaer omkring de fleste sider af en typisk lav lille hus på landet giver det mening at tilføje gyngestole og våbenhus gynger til at drage fordel af vind . Tilføj bløde puder til stole til komfort. Potteplanter pelargonier tilføje et stænk af farve til en veranda . Grundlæggende vindue belægninger er bedst ; kigge efter enkle rullegardiner , bambus nuancer eller almindeligt bomuld gardiner .

Plantage Style

Southern plantage stil hjem afspejler elegance fra en svunden æra . Tilføj en stemning af uformelle med en kombination af forskellige møbler stilarter og omfatter naturlige møbler som vidjer og kurve . Omfatter anvendelse af familien arvestykke møbler , antikviteter og artefakter samlet fra verden rejser . De fleste plantage hjem har en ovenpå og en nedenunder , med store søjler i den forreste del af hjemmet . Mange gange er der en ekspansiv veranda hele vejen rundt om huset og en stor balkon ovenfor . Tilføj hvide kurvemøbler til verandaer for masser af siddepladser . Vinduer er ofte åbent at tillade naturlig air conditioning . Cover vinduer med tunge gardiner eller forhæng , men sørg for at de kan flyttes til side i de traditionelle mode . Vælger at gøre spisestue et centralt område af hjemmet for udsmykning , skal du tilføje et stort træ spisebord med tilhørende stole og en skænk . En lysekrone er et must , sammen med sølv , porcelæn og dækketøj . Tilføj en skål frisk kameliaer sammen med lys for en smuk midtpunkt .

spansk stil

Spansk stil hjem er fremtrædende i det sydlige , primært i det sydlige Florida . Med pudsede vægge og terra-cotta farver , er spansk stil uformel og meget imødekommende . Denne stil hjem er ofte beskrevet som den spanske kolonimagt revival og begyndte i Californien , på vej til Florida . Hvælvede døråbninger og entryways låne en blødhed til design , mens tegltage tilføje stof . Male væggene en hvid og accent med mørke træsorter . Bruge farver fra naturen , såsom grøn , rød og fuchsia til accent den kølige , hvide interiør . Tilføj smedejern stykker såsom lysestager og tilføjer store bloklys . Heavy , læder møbler fungerer godt i den spanske stil . Kombiner med mørke , træ borde en væsentlig look . Bruge store område tæpper over terra-cotta flisebelagt gulve til en blød fornemmelse fode . Tilføj tropiske planter som Ficus og aloe til ler potter og distribuere hele et rum .

Anden Artikel

 • Sådan opdaterer laden træ vægge
 • hvælvede bakke loftværelse stilarter
 • hvordan man kan hænge en gardinstang på slagge -block vægge
 • hvordan de skal dække en grim sten pejs
 • hvordan du tilføjer et andet rum til dit fremstillet hjem
 • retninger til vinyl bogstaver
 • hvordan man kan gøre vaffel gardiner
 • Restauranten udsmykning idéer om et europæisk bistro
 • hvordan man laver en indvendig cafe fortelt
 • sjove værelse maling ideer
 •