teen soveværelse ideer & tricks

teen soveværelse ideer & tricksSom du måske husker fra din egen ungdom , kan teenagere være vægelsindet skabninger . På trods af alle dine bestræbelser på at holde hofte og tilbyde rådgivning om at hjælpe dem beholde deres værelser interessante , ofte fortsætter de med at enten trash det eller bede om noget nyt . Ved at gøre et par vigtige ændringer i dit teenager værelse eller ved at tilføje et nyt design ordning , dog kan du oprette et miljø, selv de vil ønske at holde rent .

skabe rum

Den gennemsnitlige teenagerens værelse er konstant rodet med alt fra tøj til papirer . En af de bedste måder at undgå dette kaos er ved at skabe så meget plads som muligt . For eksempel , fjern skab døre til at åbne op for plads og opmuntre din teenager til at placere ting på bøjler . Brug pind og memo boards til vægge , sammen med en tilstrækkelig forsyning af tegnestifter , så din teenager kan holde papirer på væggene i stedet for gulvet . Købe og installere justerbare hylder , så du kan udvide dem efter behov . Bruge et skrivebord med masser af skuffer og mærkede beholdere til at holde organiserede elementer .

Retro Room

En billig og spændende måde at dekorere en teenager 's soveværelse er ved at gå til en retro -stil . Garage salg , loppemarkeder og sparsommelighed butikker tilbyder et godt tilbud på ældre møbler og senge . Som et supplement til retro-look , maling rummet i lyse farver , såsom gul , rød , orange , blå og grøn . Derefter krydre væggene med nogle gamle film plakater . Sørg for at få din teenager 's bidrag til projektet til at omfatte en specifik retro rører han eller hun måtte ønske .

temaværelser

værelser er baseret på et tema kan være et tveægget sværd . Du kan bruge uger at sikre , at et værelse er baseret på en populær stjerne er perfekt kun at have din lunefuld teenager foretrækker en anden idol efter kun et par uger . Derfor , når du opretter en tema rum , er det vigtigt at vælge en stil , der er mindst en lille smule generiske så rummet er ikke forældet , før malingen tørrer . For eksempel, i stedet for at gøre en Hannah Montana værelse kan du oprette et tema baseret på musik og sang . Tilsvarende stedet for at skabe et rum med fokus på astronauter , skal du installere en stjerneklar loft og tilføje nogle moderne , metal møbler til en futuristisk stil .

Tænk som en voksen

Mange teenagere , der allerede tror , at de er voksne , så for disse mere-kønsmodne individer , design et rum, der appellerer til en ældre publikum , såsom nogen i deres 20 's . Vælg et tema , der føles voksne og sofistikeret . En idé : Udskift sengetøj med solide farver eller en håndlavet dyne . Brug moderne reoler lavet af metal eller et færdigt træ . For virkelig at forstå din teenager interesser , anbefaler han eller hun søger efter billeder af værelser med en stil, han eller hun kan lide og basere designbeslutninger på disse billeder . Må ikke blive overrasket, hvis dit endelige design ligner mere en lille studio lejlighed end et typisk teenager 's boudoir .

Anden Artikel

 • hvordan man kan male kabinettet keramiske dørhåndtag
 • hvordan du fjerner papirpose tapet
 • hvordan man rent vindue glas caulking , maling & lak
 • hvordan man kan male et tema for en kid’s værelse
 • hvordan man kan købe skærgård stearinlys engros
 • baby pige soveværelse udsmykning idéer
 • hvordan man designer en sort / hvid køkken
 • hvordan man kan hænge gardiner med et center beslag
 • designer tip til at matche knudret fyrretræ maling farver
 • typer af udvendige gelændere
 •