DIY lamelgardiner

DIY lamelgardinerDækker din eksisterende vinyl lamelgardiner med stof kan være en billig måde at modernisere et værelse og passer dine blinds til din samlede indretning . Sporet, lameller og mekanismer er allerede på plads , og alt hvad du skal gøre er at knytte stoffet til lameller med lim . Det tager kun et par materialer til at gennemføre dette projekt

Du skal bruge: .
Målebånd
Slagter papir .
Blyant .
Støvklud .
Stof.
Akryl mat medium .
Lille børste .
Saks.
Selvklæbende bagside materiale .


1 .
Mål bredden og højden af lamelgardiner at afgøre, hvor meget stof vil være nødvendig. Beregn for kun den ene side af blinds , da den anden side vender udenfor og ikke skal være omfattet . Selvfølgelig , hvis du ønsker at dække begge sider , så det dobbelte af målinger. Købe omkring den ene fod af ekstra stof for at tage højde for eventuelle fejl .
2 .
Shop for stof på en kunst og håndværk butik . Brug et stof , der er let som en polyester eller en akryl blanding . Disse er holdbare stoffer , der holder farven og ikke vil flosse meget når det er skåret . Hvis du vælger et mønstret stof , køb en ekstra to værfter for mønstertilpasning .
3 .
Løft blinds ud af de kantede parenteser i vinduet, og lå på en flad overflade . Skub hver tremme ud af luftfartsselskabet og tør hver med en ren klud for at fjerne enhver jord eller støv . Trace en tremme på en længde af slagter papir med en blyant og klip mønstret til at bruge som en guide for at klippe stoffet . Ved hjælp af mønster , skære et stykke stof for hver lamel . At forhindre, at stoffet i at frynse , skal du bruge en pensel til let frakke hver stofstykke helt på begge sider med en akryl mat medium ( findes på kunst og håndværk butikker ) . Denne belægning også hjælper med at beskytte stoffet fra snavs og fading i solen. Påfør den ene side af gangen og lad hver side tørre i ca 30 minutter .
4 .
Brug lodret selvklæbende bagside materiale til at fastgøre stofstrimler til lamellerne . Dette materiale ligner dobbeltklæbende tape , men er mere holdbare . Brug en saks til at klippe den klæbende materiale ved hjælp det mønster, du oprettede for at klippe stof , skære et stykke pr tremme .
5 .
Læg en tremme på en flad overflade med den side , du ønsker at dække opad . Skrælle den beskyttende dække den ene side af et stykke af den selvklæbende bagside materiale og omhyggelig stilling den klæbende side på tremme . Tryk på plads . Skrælle dækslet på den anden side af den selvklæbende , så du kan vedhæfte stoffet . Juster stoffet på den selvklæbende side af lamel og tryk godt fast med fingrene . Gentag denne proces for hver lamel .
6 .
Sæt lamellerne i transportøren og og installere blinds i parentes på vinduet .

Anden Artikel

 • maleri tips og mønstre
 • hvordan man kan dekorere et land victorian køkken
 • hårdttræ kontra laminat i et køkken
 • Hvad kan jeg sætte på en stor terrasse vindue ?
 • hvordan man kan identificere kendetegnende stempler på sølv
 • indretning ideer til en hytte badeværelse med maling
 • pink closet ideer
 • måder at bruge kravle plads til opbevaring
 • orange & rød teen soveværelse ideer
 • hvad er land fransk stil ?
 •