farves konkrete problemer

farves konkrete problemerForskønne konkret ved farvning er det en almindelig praksis , men det er ikke uden problemer . Arten af beton, pletten , type fugemasse , applikator anvendes , samt miljømæssige forskelle , såsom temperatur og luftfugtighed, vil alle påvirke jobbet og kan skabe problemer . Du kan undgå eller afhjælpe nogle af de fælles problemer,

Color Afvigelser

Beton består af cement blandet med sand . Selv om de fleste konkrete ser ens ud, der er variationer i de anvendte ingredienser og resulterende massefylde af produktet . Den eneste måde at være sikker på , hvordan en plet vil vise sig på et bestemt stykke af beton er at prøve pletten på et lille område af beton , der ikke let vise . Prøve forskellige pletter , indtil du er sikker på , at farven , at resultaterne er den farve du ønsker .

Surface Problemer

Alt, hvad der har levet op til eller er forsvundet gennem konkrete inden farvning vil ofte blive meget mærkbar efter farvning , selv om kan det ikke let ses på den grå beton . Dette omfatter olie og fedt , gamle maling , eller blot en ujævn overflade . En måde at se , om en sådan fejl vil blive vist, når farvningen er at befugte beton med vand . Hvis produktet ikke er fundet , skal du fjerne dem i videst muligt omfang med konkrete olieudskiller , strippere , rense eller overflade slibning .

Too Little Stain Brugt

Ikke brug nok plet vil få færdige opgave at vise striber og eventuelt pensel eller rulle slagtilfælde . Dette kan afhjælpes med en ny ansøgning af pletten .

Too Much Stain Brugt

lægge for meget plet på beton kan forstyrre den konkrete evne til at absorbere pletten . Dette kunne resultere i en plettet udseende . Også for meget pletten kunne interferere med sealer anvendes efter farvning , forårsager sealer til at mislykkes og forlader de konkrete ubeskyttede . Du kan fortælle alt for meget farvestof blev brugt , hvis betydelige mængder farve kommer fra, når du anvender sealer . Du bliver nødt til at anvende en Neutralizer , strimler gulvet i alt for tykke pletten og derefter genanvende pletten med et mindre beløb .

forkert anvendelse Tool

Mops , valser og skrabere er ikke gode ansøgning værktøjer , fordi de mulighed for meget plet , der skal placeres på beton og vil ofte skabe mærker eller rækker i beton . Du bør bruge en børste beregnet til plet ansøgning .

Vedligeholdelse

Betongulve skal forsegles efter farvning , og derefter lukkes igen med jævne mellemrum at fortsætte med at beskytte pletten farve .

Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere en stue i italiensk toscanske design
 • hvordan man kan gøre sugekopper holder til glas
 • godt køkken maling farver
 • hvordan man kan konstruere sengeforhæng til Windows
 • instruktioner til syning knivspids - plisseret forhæng
 • hvordan man kan male over tapet lim
 • hvordan man kan male motiver på væggene for børn
 • hvordan man kan male metal staldene
 • hvordan du installerer laminatgulve puder
 • hvordan man kan pletten trægulve med gamle kaffe
 •