forsænket lys i forhold til inventar

forsænket lys i forhold til inventarEn fælles beslutning boligejere står med , når remodeling eller bygge et hjem er , om de vil installere forsænket belysning eller inventar . Der er en temmelig tydelig forskel mellem de to , dog kan der være mange andre forskelle samt at du måske overveje inden den beslutter , hvilken stil der passer til dit hjem

Forskel

Den største forskel mellem forsænket lys og en lys armatur er , at et armatur vil blive enten vedlægges eller hængende fra loftet , og en forsænket lys flugter med loftet . Dette kan gøre en stor forskel , hvis huset er lille eller har standard otte-fods lofter . Store eller hængende tilbehør kan gøre en lille rum til at se endnu mindre , når forsænket lys har den modsatte virkning . Tall lofter gøre værelser udseende og større , og installere forsænket lys kan holde et loft på udkig høj .

Style

En fordel , at en lys fastholdelsesanordningen over har forsænket lys er , at der er mange stilarter at vælge imellem . Uanset indretning i dit hus , vil du højst sandsynligt kunne finde en lys armatur til at matche . Og mens der er mange forskellige typer af forsænket lys til rådighed så godt, bortset fra farve, størrelse og et par mindre stil forskelle , de ser alle meget ens .

Pris

For både inventar og forsænket lys , priserne varierer meget . En af overvejelserne kan være , at hvis du installerer lys i et rum , kunne man stativ træde i stedet for 4-8 forsænket lys , afhængig af typen . Så hvis du finder en armatur , der virkelig passer til stilen i et bestemt værelse , og det koster mellem $ 50-70 , kan det være nødvendigt at købe seks forsænket lys , der koster $ 30 hver til lys på samme værelse .

Mængden af arbejde

Installation forsænket lys er mere arbejde end at installere et fast grund i stedet for et stativ til at hænge eller sæt , du har mange , og de fleste lofter er allerede sat op til at installere en stativ . Til forsænket lys , skal du køre elektricitet til hvert lys , og hvis det er mere end seks , kan du køre en ny bane , afhængigt af bygningsreglementer i din kommune . Hvis du planlægger at have en elektriker gøre arbejdet for dig , vil de lønomkostninger mere for forsænket lys end for en ny stativ .

Pærer

Uanset om du vælger forsænket lys eller en stativ , kan du overveje den mængde energi hver vil bruge . Denne betragtning kan spare dig penge på din magt regningen , især hvis du køber et armatur , der bruger LED pærer . Ikke alene er de lavspænding , men de sidste år længere end en almindelig pære , men den ulempe er, at armaturet kan koste flere hundrede . Den generelle regel er , at den lavere watt en pære er, jo mindre strøm det vil anvende .

Anden Artikel

 • hvordan man kan koordinere soveværelse farver
 • vinterhave udsmykning idéer
 • Sådan kører lim i Berber tæppe
 • ballon Valance instruktioner
 • hvordan man designer en pejs
 • kreative uden udsmykning idéer
 • hvordan man kan dekorere en spisestue med stole
 • hvordan man kan reducere dampe fra olie - baseret maling
 • hvordan du installerer gardin klip ringe
 • hvordan man kan dekorere dit soveværelse med en baldakin
 •