god housewarming gaver

god housewarming gaverNår venner eller familie flytter ind i en ny bolig er det en speciel og spændende tid for dem . Giver en housewarming gave er en måde at sige tillykke med det nye sted , og minde dem om, at du holder af dem . Afgøre, hvad for at få en housewarming gave kan være svært , men holder sig til idéer, som enten personligt eller praktisk er et godt sted at starte . Odds er dine venner eller kære vil sætte pris på, hvis du gør .

Dør Decor

Et nyt hus er en kilde til stolthed , og en passende måde at lade den nye bopæl reklamere , som bor der , er at få dem noget personligt for hoveddøren .

Der er mange forhandlere, der vil tillade dig at tilpasse en dør plaque , dørmåtte eller andre fordøren område indretning ved at få nye familie navn trykt på det . Tænk over udformningen af huset og vælge en brik, der skal supplere de hjem og koordinere godt med de farver , enten ude eller inde .

Tænk personlighed i familien og afgøre, om noget klassisk , farverig eller humoristisk er hensigtsmæssigt-disse temaer er alle tilgængelige . Shoppe rundt og finde ud af hoveddøren indretning, der er passende for familien .

Køkkentøj

Hver køkkenet behov køkkengrej . Prøv at snuse rundt og finde ud af , om de nye ejere allerede har en pæn række af køkkengrej . Hvis de ikke gør det, så er denne gave vil være en at de vil sætte pris på og nyde i lang tid . Kvalitet køkkengrej vil gøre det nye køkken klar til brug straks .

Selv hvis du opdager , at familien allerede har kvalitet gryder og pander , overveje sæt såsom Corningware eller Pyrex som helt sikkert vil komme i handy for andre madlavning behov .

Creative Gavekurve

Gavekurve kan synes som den nemme vej ud . Ja , vil dine venner eller familie som en standard gave kurv , men vil de lide det en masse mere , hvis du lægger nogle kreative tankevirksomhed i det , og give dem en de virkelig kan bruge .

Hvis familien elsker havearbejde derefter overveje at få dem en vanding spand eller spand fyldt med haveredskaber , frø , havehandsker og nogle havearbejde blade . Medtag et gavekort til et hjem forbedring butik så godt.

Hvis familien flyttede ind i en fixer-øvre , en gave kurv lavet af en maling bakke med ruller og pensler ville være ideelt. Smide dropcloths og malertape og gavekort til en maling butik .

Værktøj undertiden ikke er på toppen af det nye hus prioriterede liste , men de er meget praktisk at have . Lav en gave kurv , der består af en nybegynder 's værktøj sæt . Brug en værktøjskasse i stedet for en kurv og omfatte grundlæggende værktøjer som en hammer , tænger , skruetrækkere og hardware .

Anden Artikel

 • stilarter luigi glas
 • hvordan man kan tage ud lamelgardiner
 • maleri ideer til et egetræ køkken
 • hvordan man tegner et loft design for et værelse
 • hvordan man kan dekorere et ekstra soveværelse med farve og tilbehør
 • hvordan man kan lægge terracotta fliser
 • hvordan man kan dekorere en stue i blå og beige farver
 • hvordan man kan dekorere et spil værelse i et sofistikeret, men sjov stil
 • hvordan man kan hænge grænser på gipsvæg
 • moderne alrum ideer
 •