hvordan du fjerner vinylgulve med asbest

hvordan du fjerner vinylgulve med asbestIfølge Miljøstyrelsen , har undersøgelser vist, mennesker, der udsættes for asbest har en øget risiko for lungekræft , lungehindekræft og asbestose . Når asbest materialer er forstyrret , de kan afgive asbestfibre , der kan indåndes i lungerne . Du kan fjerne din vinyl gulvbelægning med asbest ved omhyggeligt at følge visse sikkerhedsprocedurer. Hvis du hellere vil ikke fjerne din vinyl gulvbelægning , kan du lægge dit nye gulv over det gamle vinylgulve

Du skal bruge: .
asbest testkit .
Asbestaffald poser .
Asbestaffald pose etiketter .
6- mm polyethylen plastfolie .
Gaffatape .
Engangs åndedrætsværn .
Beskyttelsesbriller .
Engangs kedeldragter .
Engangshandsker gummihandsker .
Gummistøvler .
Pumpe sprøjten .
Flydende sæbe .
Utility kniv .
Spartel .
Floor skraber .
Broom .
Støv gryde.
Engangs rengøringsklude .

Forberedelse


1 .
Test for at kontrollere , at din vinyl gulv indeholder asbest . Købe en hjemmetest til rådighed i ethvert hjem forbedring pakhus , isenkræmmer , nogle købmandsforretninger og nogle apoteker . Følg anvisningerne fra producenten af test for at kontrollere , hvorvidt din vinyl gulv indeholder asbest.
2 .
Spørg din by eller kommune for eventuelle forskrifter eller gebyrer , der er involveret i at fjerne asbest . Nogle områder kan kræve , at du betaler et gebyr og få en tilladelse til at fjerne din asbest gulv .
3 .
Find en bortskaffelse af farligt affald anlægget i nærheden af dig . Kontroller, at den accepterer asbest farligt affald og eventuelle gebyrer eller kræver reglerne for at bortskaffe den asbest . Kontakt din by eller kommune om en liste over de tilgængelige faciliteter . Du kan også tjekke på internettet eller i din lokale telefonbog .
4 .
Få asbestaffald poser . Det er specifikke poser til bortskaffelse af asbest materialer . Du kan bestille disse over internettet på flere lokationer eller finde en farligt affald forsyning selskab i dit område til at købe . Når du har fået tasker , du er forpligtet til at mærke de poser med dit navn , adresse og telefonnummer . Når din ordre Deres tasker kontrollere, at der er et sted at mærke posen , eller hvis du bliver nødt til at købe separate asbestaffald etiketter .
5 .
Dæk områder med 6- mm polyethylen plastfolie . Fjern alt fra skranker , hylder og enhver flad overflade i det område , hvor du vil fjerne din vinyl gulvbelægning . Dækker dine bordplader og alle plane flader med plastfolie , kanalen tape det på plads . Fjern alle apparater , der ikke er indbygget i din kabinetter eller vægge . Hvis du fjerner vinylgulve fra badeværelset , skal du fjerne toilettet . Drapere plastik som et gardin til at dække eventuelle døråbninger for ikke at lade asbeststøv flygtede fra rummet . Brug gaffatape til at holde plasten sted på døråbninger . Dæk alle luft afkast og luftventiler med plast og gaffatape det til på plads .

Fjernelse


1 .
Sæt på din sikkerhed gear . Hver person , der vil blive fjerne vinylgulve fra dit hjem skal klæde sig efter pladen . Engangs åndedrætsværn , beskyttelsesbriller , engangs kedeldragter , engangs gummihandsker og støvler skal bæres samtidig fjerne gulvet .
2 .
Fjern din vinyl gulvbelægning . Brug en pumpe sprøjte fyldt med en blanding af vand og flydende sæbe ( en kop flydende sæbe pr fem gallon vand ) og spray gulvet i det område , hvor du vil begynde at fjerne de vinyl . Dette hjælper indeholde asbeststøv , der vil blive oprettet som du trækker vinyl fra gulvet . Starter i et hjørne eller på kanten af din vinyl gulv , forstå gulv i hånden og skræl den væk fra strukturen gulvet . Hvis der ikke er nogen løse gulv for dig at forstå , skære et område med en hobbykniv og skub en spartel under gulvet og lirke det op med spartel , så du kan skubbe din hånd under gulvet . Sørg for at du fortsætter med at sprøjte området med vand-blandingen, holder gulvet fugtig. Brug et gulv skraber til at fjerne alle områder af gulve, vil ikke let skrælle væk fra gulvet .
3 .
Læg stykkerne i din vinyl gulvbelægning i asbest affaldsposer . Som du fjerner gulvet , skal du sørge for fortsat at sprøjte det at holde begge sider af gulve fugtig inden det anbringes i asbest affaldspose . Som du udfylde hver taske, forsegl posen henhold til de anvisninger af posen fabrikanten og med kanalen .
4 .
Flyt alle forseglede asbest affaldsposer til afspærringszonen , indtil du kan disponere over dem .

Ryd op


1 .
Fugt gulvareal er blevet fjernet fra at bruge pumpen sprøjten . Hold snavs fugtig som du fejer det sammen for ikke at lade asbeststøv forurener luften . Placer alle de rester i en asbest pose .
2 .
Tør alle plastbetrukne områder i engangsemballage klude fugtet med vand i flydende sæbe blanding . Placer klude til en fjernelse af asbest taske. Roll up alle plastik , der dækkede dine bordplader og alle plane flader samt dit luft afkast og ventilationsåbninger. Brug gaffatape til at forsegle rullede plastik og læg det i en fjernelse af asbest pose .
3 .
Tør alle de områder , der var dækket med plastik . Re-tørre disse områder ved brug af samme vand og sæbe blanding, og engangs klude . Placer klude i en asbest pose .
4 .
Rens du og enhver anden person , der hjalp fjerne gulvet . Brug pumpen sprøjten med sæbe blandingen og spray dig selv ned , og alle andre . Fjern din disponible åndedrætsværn , beskyttelsesbriller , engangs kedeldragter , engangs gummihandsker , og støvler . Placere dem alle i en asbest pose .
5 .
Indlæs alle dine forseglede asbest affaldsposer i en overdækket lastbil seng eller trailer og bortskaffe dem på en autoriseret asbest deponeringsanlæg .

gode råd og advarsler


 • Forsøg ikke at fjerne din asbest gulv og bortskaffe uden at få alle de sikkerhedsudstyr .
 • Følg alle regler for korrekt håndtering af dette potentielt dødbringende materiale , og bortskaf ikke på en losseplads , der ikke har licens til at acceptere farligt affald .
 • Anden Artikel

 • pegboard projekter
 • guide til gør logge møbler
 • hvordan man kan skære indersiden hjørnet på kroneformen uden geringssav
 • hvordan man kan dekorere en spisestue med stole
 • vandfaldet metode om tæppe på trapper
 • granit vs silestone bordplader
 • hvordan man vælger den rigtige maling farve til væggene
 • moderne gardiner & vindue behandlinger
 • hvor meget romex ledning er nødvendig for at wire et hus ?
 • eclipse vindue behandlinger
 •