hvordan man kan dekorere et soveværelse bag et hjørne seng

hvordan man kan dekorere et soveværelse bag et hjørne sengBeslutte , hvordan at fylde rummet bag en seng vinklet ind i hjørnet af et rum kan virke som en udfordring . Hvis din seng har en hovedgærde , kan dens type og størrelse hjælper dig med at vælge din udsmykning muligheder . Hvis en seng placeret i hjørnet af dit soveværelse ikke har en egentlig hovedgærde , kan du stadig dekorere væggene bag sengen til at skabe en visuel en . Uanset hvad , kan kreativt design valg igen denne ellers tom plads i det centrale punkt i dit soveværelse

Du skal bruge: .
Flydende hjørnehylde /hylder .
Stud søg .
Niveau .
Skruetrækker .
Skruer.
Stor vase .
Pilegrene .
Spraymaling .
Twinkle lys .
Indrammede fotos .
Dekorative samleobjekter .
2 bog tilfælde .
2 vintage døre .
Spejlet fliser .
Klæbende faner .

Corner seng med en Hovedgærde


1 .
Sæt en enkelt hjørne hylde i hjørnet lige bag en seng , der har en headboard ved blot at bruge skruer og en skruetrækker . Placer en enkelt hylde i niveau med toppen af hovedgærde . Sørg for at fastgøre del af hylden til en væg stud . bruge en plan for at sikre , at hylden er lige
2
Spray maling en flok tørret pilegrene til at koordinere med dit soveværelse indretning . Tillad malingen tørre .
3 .
Stil malet pilegrene i en stor vase . Wrap glimt lys omkring grenene . Placer vase på hylden .
4 .
Hvis du ønsker at fremvise flere elementer , såsom billeder og samleobjekter , bag sengen sted tre hjørne hylder i et lodret træk på vej op væggen . Arranger indrammede fotos og samleobjekter på den lodrette hylderne for at oprette en personlig vignet . Rammerne bør koordinere med soveværelse .

Corner Bed uden hovedgærde


1 .
Stå en bogreol på hver af de tilstødende vægge , der opfylder i hjørnet bag sengen . Det bogreoler skal vende mod hinanden , og deres kanter skal trykke , når de mødes på hjørnet . Der vil stadig være en lille , tom hjørne plads bag kanterne , men det vil ikke være synlig , hvis reoler touch . Pynt boghylder med bøger , samlerobjekter og indrammede billeder .
2 .
står to vintage døre mod væggene bag hovedgærdet som beskrevet for boghylderne i trin 1 til at oprette en rustik faux hovedgærde . Hvis antikke døre, der ikke er tilgængelige , at nød to nye døre giver dem en shabby chic appel .
3 .
dækker både vægge bag sengen med spejlede fliser for at skabe en reflekterende hovedgærde . Spejlet fliser fås i mange forskellige finish fra røget til antikke . Fastgør spejlet fliser på væggen med lim faner . Stå en lille bogreol på gulvet i midten af hjørnet for tilsat dekoration .

Anden Artikel

 • hvordan man kan renvaske faux træ
 • hvordan du fjerner spray maling fra asfalt
 • hvordan man kan dekorere en drengs soveværelse i en vestlig tema
 • Roman skygge ideer
 • hvordan man kan male over efterligning paneler
 • hvordan de skal dække en betonklods væg
 • træ blinds vs latinske nuancer
 • Hvordan kan jeg hænge en ballon skygge ?
 • hvordan man kan anvende sort lak maling
 • Pigens himmelseng ideer
 •