hvordan man kan måle for gardin stænger

hvordan man kan måle for gardin stængerEt godt målt vindue gør for en vellykket vindue behandlinger. Afhængigt af hvad der er den ønskede og den type vindue blive klædt , kan gardin stænger hænges uden for vinduet ramme eller --- i en dyb vindue --- der ligger i selve rammen . Hvorvidt mount er inden for eller uden vil diktere , hvilken type stang , hardware , og muligvis gardin selv . Mange uden monteret poler er af flere forskellige , og der er loft ud med endestykker kaldet finials . Inde mounts er ofte mindre poler og er parentes i rammen , der ikke kræver finials at fuldføre udseendet .

Du skal bruge:
Metal målebånd
. Papir .
Kuglepen eller blyant .
Stige eller trin afføring ( valgfrit ) .


1 .
Tegn formen på det vindue, du måle med en papir og pen eller blyant . Må ikke bekymre dig om at tegne præcise linje nøgletal; tegningen er blot en reference , så dine målinger er grundigt forståelige , mens du er køber gardin stænger senere
2
Se på . vinduet og finde ud af hvilken type af gardiner , du gerne vil hænge . Lange --- eller ladlængde --- gardiner og bør hænge ned fra en stang monteret udenfor og over vinduesrammen , mens ren gardiner eller strakt stang-lomme gardiner ( med et gardin stang i begge ender af tæppet ) er hængt op på poler monteret på indersiden af vinduesrammen .
3 .
Mål bredden af vinduesrammen , også kendt som vinduets fordybning bredde . Anbring enden af målebåndet på kanten af enken ramme på den ene side . Stræk tapen vandret og lige over vinduet , pas på ikke at vinkel det op eller ned ( hvilket vil resultere i en længere måling) . Registrere nummeret i inches og centimeter , hvor båndet hits på den anden side ( uden kant ) i vinduesrammen . Tegn en vandret linje på dit vindue diagram, der angiver denne måling . Stå klart, at det er hele bredden af vinduet .
4 .
Tegn en fortsættelse linje på hver side af din niche bredde måling linje i diagrammet. Dette er for at angive størrelsen af Draperiet plads du gerne vil have på hver side af vinduet . Et udendørs monteret stangen bør have mindst 6 ekstra inches eller 15 centimeter på hver side , for i alt 30 centimeter eller 12 inches føjet til fordybning bredde . Du kan vælge at tilføje flere gardiner til området uden for vinduet ramme, hvis det ønskes.
5 .
Hvis tæppet pol vil være en indvendig montering , måle fordybningen bredde på indersiden af vinduesrammen . Inde-monterede gardiner er placeret helt inde i vinduesrammen , så der er ingen yderligere målinger til at tage for tæppet polen.

gode råd og advarsler


 • Må ikke bruge en klud eller plastic dameskrædder 's målebåndet , da den kan strække og samtidig være trukket stramt i en måling og resultere i unøjagtigheder . Det er også en god idé at have en anden person holde den anden ende af målebåndet til at sikre en så nøjagtig en måling som muligt .
 • Husk, at hvis vinduet er i en stram plads , en ekstern monteret gardin stang vil have mindre plads til endeknopper på den ene eller den anden ( eller begge ) . Små finials kan findes , men hvis der ikke er nogen ekstra plads , holde det i tankerne , mens shopping for stangen , da næsten alle har finials .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan gøre inverteret læg i forhæng
 • tips til indvendig væg belysning lanterner
 • hvordan du tilføjer et spejl til en dør front
 • tema ideer til børneværelset
 • den bedste måde at male gipsvæg hjørner i nybyggeri
 • shabby chic kunst ideer
 • hobbyrummet design ideer
 • ballon Valance instruktioner
 • hvordan man kan få en mulig antikke evalueret fad
 • hvordan man kan prime over epoxy maling
 •