hvordan man kan male vægmalerier i en teenagers værelse

hvordan man kan male vægmalerier i en teenagers værelseEn teenagers soveværelse skal dekoreres at det afspejler hans personlighed . Hvis din teenager ønsker en kunstnerisk look i sit soveværelse indretning , vælge at male en væg vægmaleri . Tanken om at skabe et kunstværk på din teenagers soveværelse væg kan være en smule skræmmende , men selv hvis dette er dit første gang maleri et vægmaleri , der er ingen grund til at være tøvende . Med nogle tekniske know -how , man kan male et vægmaleri , som vil have alle tænker en professionel gjorde det

Du skal bruge: .
Sponge
Lineal.
Blyant .
Målestok .
Viskelæder .
Klud.
Interiør maling .
Pensler .


1 .
Brug varmt vand , mildt sæbe og en svamp til at fjerne snavs , fedt eller støv fra væggen . Tillad væggen for at tørre grundigt i et par timer.
2 .
Spørg din teenager til at finde et billede, hun ønsker at male på hendes væg . Mulige kilder til inspiration omfatter lykønskningskort , postkort , blade eller plakater .
3 .
Brug en lineal og en blød blyant til at gøre lige rækker af vandrette linjer og lodrette linjer , så du ender op med et gitter , som består af lige store kvadrater .
4 .
Tegn et gitter på væggen ved hjælp af samme teknik som trin 3, men gør din firkanter en større skala . Brug en lineal eller en målestok til at holde linjerne lige . Målet er at skabe et gitter , der har det samme antal felter som dit billede . Kontrollere, at linjerne på din nettet er lige med en plan .
5 .
Tape dit billede til væggen over det område, hvor du har din net . Matchende de to billeder kan hjælpe dig genskabe den samme design på væggen . Brug en blød blyant til at genskabe billedet på større net ved hjælp af billedet som din guide . Tegn billedet på væggen går pladsen ved torvet indtil vægmaleriet er færdig .
6 .
Slet gitteret på væggen . Støv væk slette resterne med en fnugfri klud .
7 .
Brug en bred pensel at male de største områder af billedet først. Tænk på din vægmaleri som et lærred . Mal baggrundsfarver og lad dem tørre i flere timer .
8 .
Giv dine billeder dybde ved at tilføje skygger til objekter . Male over en tidligere farve , før den anden har tørret og blande farver sammen med en mellemstor pensel . Dette vil give din vægmaleri en række af toner og gøre det ud mere realistisk .
9 .
Brug en rund pensel til at male omridset og de små detaljer i vægmaleri .

Anden Artikel

 • hvordan man kan bevare afskårne blomster naturligt
 • fluorescerende lys problemer
 • hvordan man kan gøre racerbil sengeforhæng
 • prinsesse vægmaleri ideer
 • hvordan man kan prime over epoxy maling
 • design ideer til en familie værelse med en mur
 • farves konkrete problemer
 • traditionelle familie værelse dekoration
 • hvordan man kan male motiver er uden for huset
 • hvordan man kan reparere Graber blinds
 •