hvordan man laver en sovesofa nederdel

hvordan man laver en sovesofa nederdelEn daybed er en enkelt seng , der kan bruges som en sofa om dagen . Ofte har en tre-sidet ramme, der er højere langs den ene side til at ligne ryggen af en sofa , og lavere i enderne til at ligne sofa arme . Folk normalt langs den lange side af sengen , som ligger ved siden af væggen med store bløde puder for at gøre det behageligt for mødet. En nederdel til en daybed bør omfatte de to korte ender af sengen og den lange side , der vender i rummet . Gøre din egen daybed nederdel er en forholdsvis hurtig og nem projekt

Du skal bruge: .
Gamle enkelt seng madras dække .
Ca. 6 meter stof .
Saks.
Stof markør .
Lige ben .
Symaskine .
Tråd .
Strygebræt og strygejern .


1 .
Bestem mængden af fodpanel stof , du har brug for. Mål de to ender , og en lang side af boksen fjedre på sengen . Tilsæt halvdelen at meget igen for at få længden af stoffet er nødvendig for skørtet .
2 .
Køb stof i henhold til dine måling. Den bedste form for stof er bomuld eller en bomulds blanding . De fleste af disse kommer i 36-til 45- tommer bredder . Den gennemsnitlige enkeltseng måler 30 inches i de to ender og 80 inches lang , så du får brug for cirka 6 meter stof .
3 .
Tag madras ud af sengen og læg det til side . Placer madrasbetrækket over feltet foråret og træk den stramt omkring kanterne .
4 .
Bestem længden af skørtet ved at måle fra den øverste kant af din boks foråret på gulvet plus to inches .
5 .
Klip stoffet i henhold til denne måling .
6 .
Hem bunden langs snitfladen . Drej under 3 /4 tommer og tryk på . Drej under en anden gang , pinning på plads som du folder . Tryk igen . Machine søm .
7 .
Markér hjørner af din nederdel . Tag måling af den ene ende af boksen fjedre plus halvdelen af så meget igen . Mark denne måling fra den ene ende af stoffet med en X. Mark samme måling fra den anden ende , også med en X. Disse X markerer angiver de to forreste hjørner af din nederdel .
8 .

Tegn en streg på madrasbetrækket langs den øverste kant af de to ender og en lang side af boksen fjedre . Dette vil være din syning linje . Markér hvert af hjørnerne på den forreste kant af sengen med et X og mærke den halve og kvarte punkter langs denne linje med en cirkel .
9 .
Mærk halv og kvart point mellem hver af X markerer langs unhemmed kanten af stoffet . Markere disse punkter med en cirkel .
10 .
Forbered dig på at samle nederdel mellem hvert af de kredse, og X mærker . Machine-ri mellem hver af varemærkerne , skære tråden og starte en ny linje af sømme på hvert af de markerede punkt . Dryp anden række tæt på det første .
11 .
Tag madrasbetrækket ud af kassen fjedre . Med højre side sammen , pin det pensle kanten af stoffet til madrasbetrækket langs syning linie du har markeret tidligere . Match X og cirklen markeringer .
12 .
Træk bunden tråde af hver pensle sektion , således at stoffet samler . Jævnt plads indsamling langs din syning linje . Pin på plads , når du samler . Machine-søm .
13 .
Trim alle løs tråde .
14 .
Tryk øverst på nederdelen langs sømmen væk fra madrassen dækning .
15 .
Placer daybed nederdel over feltet foråret og justere falsede kanter , så de line up jævnt langs øverste kant af kassen foråret .
16 .
Læg madrassen på toppen . Du kan få brug for at trække i bunden af skørtet omkring kanterne , når madrassen ligger på toppen af det at gøre det line up jævnt langs gulvet.

Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere en kina blå køkken
 • hvordan man kan dekorere cement gulve
 • hvordan du fjerner vinylgulve med asbest
 • hvordan man kan dekorere et bord til et middagsselskab med en fyrrerne tema
 • magnetiske nuancer & rullegardiner
 • hvordan man kan dekorere en piges soveværelse i lyserødt
 • legerum ideer til børn
 • den bedste måde at fjerne tapetklister
 • møbeldesign tips
 • hvordan man kan dekorere dit soveværelse i en kolonial tema
 •