konkrete farvning & ætsning

konkrete farvning & ætsningHvis du er på udkig efter en måde at lysne op kedelige grå beton på et gulv , terrasse , indkørsel , mener vægge , gangbroer eller andre områder , ætsning eller misfarvning det . Disse processer er velegnet til nye konkrete og selv de fleste eksisterende beton . De er grønne byggeri , fordi en ætset og /eller bejdset betongulv konserves materialer , kan være mere energieffektive og mindre skadelig for luftkvaliteten end nogle af alternativerne

Farvning

Du kan få nogle smukke og interessante effekter med konkrete farvning . Det er muligt at efterligne natursten , granit og læder , og skabe falske mursten . Du kan også arrangere farver i kunstnerisk mønstre , genskabe billeder og bruge farver at live rum .

Holdbarhed

I modsætning malet beton , vil farverne på farvede beton ikke flage eller slides af . Farver og effekter er langtidsholdbare , hvis protectants anvendes efter behov over livet i overfladen .

Radering

Etch beton før farvning , maling eller forsegling , så en belægning overholder overfladen . Ætsning produkter er geler eller væsker, som anvendes til at fjerne skimmel , mug , rust , alger , blod , urin , snavs , fedt , olie og andre forurenende stoffer . En anden type ætsning er gravering , hvor du skaber billeder og designs i beton, der er så farves eller udfyldt med fliser og andre dekorative materiale . Denne form for ætsning kræver specialværktøj , udstyr og færdigheder .

Ansøgning

Anvendelsen metode, du bruger vil bestemme hvor dybt pletten trænger og hvor rig farven bliver . Sprøjtning er ofte brugt , men hvis du bruger en syre plet , skal du bruge en sprøjte , der ikke har metaldele eller syre vil ødelægge dem . Vælg en spray tip med en cirkulær spray mønster . Læg pletten ned fra venstre mod højre og derefter til højre mod venstre . Har nogen følger med en mellemlang stivhed børste til at arbejde pletten ind i betonen ved hjælp af cirkulære bevægelser . Plet kan anvendes med en pensel , men forsøger at minimere penselstrøg til en mere attraktiv resultat . Hvis du våd beton før farvning , kan du oprette en marmoreret udseende med den plet bosætte sig i forskellige koncentrationer af farve . Påfør en sealer , når du har opnået den ønskede farve og effekt . Følg producentens anvisninger for de produkter, du bruger til at holde din konkrete smukke og beskyttede .

Vedligeholdelse

Rens ætset og farves konkret på samme måde som almindelig beton . Feje med en kost og moppe med et rengøringsmiddel . Udenfor bruge en leafblower og derefter skylle med vand . For genstridige pletter , prøv at bruge en højtryksrenser eller skrubbe med en kemisk rengøringsmiddel. For olie og fedt pletter , brug en affedtningsmiddel med varmt vand . Brug oxalsyre til at fjerne rust . Genanvende sealerne når der er behov for at holde den beskyttede beton .

Anden Artikel

 • hvordan man laver stearinlys med en dobbelt kedel
 • hvordan man kan arrangere vægudsmykning & hænge billeder
 • hvordan man kan dekorere en stue med sorte møbler & guld
 • hvordan du bygger din egen hjortetak lysekrone
 • hvordan man laver en café & bar værelse ud af en familie værelse
 • hvordan man kan hænge et billede på en mursten pejs
 • installationsvejledningen til plantagen blinds
 • hvordan man kan fjerne pinholes i epoxy -belægning
 • hvordan man kan dekorere en stue med en projektor skærm
 • hvordan man kan sy latinske nuancer at drapere i centrum
 •