lille lejlighed køkken ideer

lille lejlighed køkken ideerEn af de ulemper ved at leje denne lejlighed lejere ofte beklage , er, at mulighederne er meget begrænset, når det kommer til tilpasning en lejlighed . Permanente ændringer , såsom maleri og installation af lamper , er almindeligt ikke tilladt i lejede rum . Køkkenet er et rum mange mennesker bruger en masse tid i og ønsker måske at tilføje et personligt præg . Køkkenet er også et af de mindste lejligheder rum samt et af de hårdeste at tilføje ikke-permanente tilpasninger til . Det kan tage lidt af smarte know-how og en evne til at skabe en illusion om rummelighed , men at skabe denne lejlighed køkken til at føle sig som en del af dit helt eget "hjem " kan ske .

Organisation

Mest lejlighed køkkener er små og som med alle små rum , kan det være en kamp for at holde tingene organiseret . Holde en organiseret køkken er også en mulighed for at dekorere . Installation af en reol eller selv den mindste af stativer tilføje lagerplads og flair . Tilføj disse elementer til væggen ved hjælp vægtæppe strips , en ikke-permanent løsning til at hænge ting på væggene , læs anvisningerne med strips for at være sikker nogen skade vil forekomme . Spørg din udlejer tilladelse , før du tilføjer nogen permanent tilføjelser til din lejlighedens køkken .

Scale

Det er ikke en meget almindelig træk i lejligheder , men nogle køkkenet er spise-i køkkener , som er store nok til at have møbler til måltider . Når du vælger et køkken , der for denne type af køkken , noget klogt at huske på , er møblerne 's skala-dens proportioner i forhold til køkkenet samt de andre punkter i køkkenet . Måle dit køkken , og beslutte, hvad der tæller som en passende størrelse møbel , ikke for massiv og ikke for lille til rummet .

Når dekorere en lille plads , mindre giver følelsen af at der er mere til rummet. Under alle små rum , er det almindeligt at glide og falde ind i den rodet messiness . Et tip til at skabe en aura af rummelighed er at tilføje spejle på et område, hvor lyset reflekteres .

Tilføj Color

Color er et elektrisk værktøj i en indendørsarkitekt 's værktøjskasse . Hvis male væggene i din lejlighed overtræder dine leasingaftale , tilføje farve ved at finde funktionelle elementer i farvetonerne , du vil bruge . Vælge en sølv papirkurven , hvis det udseende , du ønsker , er moderne . Når det kommer til stoffer som tæpper og gardiner , søge efter emner i farver og endda teksturer du finder tiltrækkende og montering for det tema, du ønsker til dit køkken .

Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere et køkken i peberfrugter
 • faux - metalmøbler maleri tips
 • hvordan man kan dekorere små rum i en stue
 • hvordan du fjerner mursten flise
 • hvordan marmor - flise en kælder gulv
 • ideer til maling en kvist
 • retninger for faux finish maling
 • falder svævende stearinlys omdrejningspunktet ideer
 • hvordan man kan dekorere et spil værelse med nummerplade indretning
 • hvordan man bruger en emalje maling på træ
 •