teen sjove værelse udsmykning idéer

teen sjove værelse udsmykning idéerUdsmykning en teenagers værelse giver forældre og teenagere mulighed for at tilbringe tid sammen og forældre mulighed for at lære deres teenagers lide og præferencer , som har sikkert modnet fra barndommen . Du kan udrette et værelse transformation billigt . Alt det kræver er kreativitet og et åbent sind .

Wall Art

Ændre en rummets farve ændrer dens udseende , men at tilføje vægkunst gør plads til din egen. Du kan bogstaveligt talt gøre væggen en kunstværk af strukturering muren gennem processer som svamp maleri . Væg stencils eller vægmaleri applikationer er andre billige måder at individualisere dit nye værelse design gennem vægudsmykning . Disse stencils og vægmalerier kommer i sådanne design som blomster , figurer , ord og sport . Du kan anvende dem, så de accent en væg eller et vindue eller dine yndlingsfotos og plakater .

Tilbehør

Talrige tilbehør valgmuligheder for at gøre en teenager værelse spændende og ekstraordinære . Lysekroner er ikke kun for spisestuer længere . Nogle butikker sælger ungdommelig lysekroner , at accent dit værelse og bogstaveligt talt lys det op . Lamper, spejle og lysestager er også tilgængelige i mange teen-venlige stilarter . Dette tilbehør er både dekorative og nyttige . Må ikke underkende selv at lagre og handel på internettet , udforske loppemarkeder og ejendom salg for at finde usædvanlige accessories.

Storage

Storage er vigtigt i teenage værelser , men lagring stykker behøver ikke at være kedeligt . Byg opbevaring i en seng som en hovedgærde eller bruge pladsen under sengen ved at bygge eller købe skuffer , der passer under sengen . Køb sød kurve , og læg dem på hylderne . De holder objekter , der ellers ville rod rummets overflader og gulv . Dekorere enhver oplagring brik til at passe med dit værelse tema , så det er både funktionel og spændende .

Genbrug Møbler

Bejdse eller male dine eksisterende møbler at genoplive eller genopfinde det . Det nye udseende ændrer dine møbler udseende og tilføjer til rummets samlede makeover . Du kan også finde møbler på værftet salg og loppemarkeder , der ser gamle, men transformeringen, når re -agtede . Stenciling eller maleri design på møbler er andre måder at ændre møblets udseende . Må ikke være bange for at bruge møbler til noget andet end det oprindeligt tiltænkte formål. Du kan tage døre ud af et møbel til at skabe en åben opbevaring eller udstilling området .

Anden Artikel

 • Væghylder og hyldeknægte
 • hvordan man kan købe tørret græskar
 • opbevaring ideer til en børne legerum
 • hvordan man vælger interiør
 • hvordan man kan gøre tapet stripper fra skyllemiddel og vand
 • hvordan man kan anvende en klar lak på malingen
 • lumen vs watt
 • hvordan man kan bestemme størrelsen af et område tæppe
 • hvordan man designer dekorative maleri på konkrete faux finish gulv
 • hvordan man kan dekorere gamle køkken frysere
 •