træsorter persienner

træsorter persiennerWood blinds er elegante og tilføje varme til en boligindretningen . Disse blinds kan være dyrere vinduet behandlinger af andre materialer , men er holdbare . Træpersienner kan i en række forskellige stilarter og typer såsom bambus , lodret eller vandret træ blinds . Afgøre , hvor du gerne vil placere blinds , før du begynder shopping for blinds

Bamboo Wood Blinds

Bambus eller vævet træ nuancer er en elegant vindue behandling , som har unikke farve og tekstur variation . Det forviklinger af mønster og design kan påvirke prisen og den mere omfattende design , jo dyrere . Selv om disse blinds kommer med en lidt heftig pris , mange detailhandlere tilbyde rabatter på bambus rullegardiner . Disse blinds er holdbare og miljøvenlige , da det kun tager 3 til 5 år for en bambus træ til at replikere sig selv , i modsætning til en typisk skov .
Bambus nuancer kan passe med privatlivet og sort ud foringer til at sikre privatlivets fred og forhindre lys i at sive i. De kræver meget lidt vedligeholdelse , og mange arbejder med en let roll- up ledningen .

Vandret Træ Blinds

Horisontal træ blinds er sammensat af naturlige hårde træsorter som f. eks Basswood og amerikanske hårde træsorter , hvilket gør dem meget holdbare . Selv om disse blinds er robuste , de er ikke modstandsdygtige over for vridning og bør ikke placeres i områder med høj fugtighed , såsom badeværelser eller køkkener . Træ persienner også kommer i mange forskellige farver , som gør det lettere at leve op til indretning af hjemmet. Mange er tilgængelige i træ pletter såsom kirsebær , mahogni eller ask .

Alle vandrette persienner er hæves og sænkes en elevator system af en ledning , der løber fra top til bund og forbinder gennem små huller i lamellerne . Der er en mulighed i horisontal træ blinds , der ikke har huller for ekstra beskyttelse af privatlivets fred og lysstyring . Det er bedst vurdere dine behov , når du køber persienner .

Lodret Træ Blinds

Vertikal træ blinds træ en ideel mulighed for en større vindue som en glidende glas vindue eller terrassedør . Disse findes også i en række forskellige farver og pletter til at koordinere med hjem indretning. Nyere lodret træ blinds er lavet med tykkere træ lameller til at forhindre mod vridning . Det er stadig bedst som med alle træ blinds , at placere dem i områder, der ikke tilbøjelige til højt fugtniveau . Disse blinds kan være dyrere end vinyl eller aluminium persienner , men giver et mere elegant og klassisk look .

Faux Træ Blinds

Faux træ blinds er en billigere løsning for at ægte træ blinds . Disse blinds tilbyde næsten samme udseende for meget mindre . Knock-off træ blinds er lige så holdbare som ægte træ persienner og er modstandsdygtige mod vridning i øget fugt områder i modsætning til træ blinds . Hvis du er på et budget , så træ blinds være en god mulighed for dit hjem .

Overvejelser

Tag mange aspekter i betragtning , når de vælger blinds . Placering af blinds er nøglen til , hvilken type du køber . Hvis du installerer dem i et soveværelse , kan du overveje at privatlivets fred eller blackout foringer til at forhindre lys i at sive ind Du kan købe rullegardiner ingen rute huller , hvis blinds er ved at blive installeret i et kontor eller soveværelse . Ingen rute huller vil mindske blænding på en computerskærm .

Anden Artikel

 • hvordan du fjerner vandret blinds fra en dør
 • instruktioner om , hvordan man syr krybbe kofangere
 • hvordan man kan give møblerne en realistisk antik malet finish
 • hvordan man laver en no- sy stof papir arrangør
 • hvordan man kan dekorere en to etagers familie værelse
 • hvordan man kan identificere en rustfri bestik mønster
 • hvordan man kan farve et soveværelse tæppe mørkere
 • hvordan man designer puder
 • hvordan at designe din egen skraldespand låg
 • DIY lydisolering et værelse
 •