væg farve og mønster ideer til udsmykning et værelse

væg farve og mønster ideer til udsmykning et værelseIndretningen af vores hjem er en direkte afspejling af vores personlige smag og stil . Når det kommer til farver , er vi ofte fristet til at holde fast i gammeldags forestillinger om hvide og beige . Bryde ud af denne boks kan føre til at opdage nye farver og mønstre til dine vægge .

Brug Shades

Når du opretter en farve valg for et værelse ved hjælp af forskellige nuancer af farven vil bryde op monotoni . Brug stencils , tilføje blomster , geometriske figurer eller andre objekter til væggen på en subtil måde . For eksempel, hvis du vælger en lys nuance af blå til din primære farve , medium-blå stenciled blomster tilfældigt placeret vil tilføje dimension til væggen uden barske kontrasterende . Hvis der er mere farve ønskes , vil dybere nuancer af din primære farve tilføje mere kontrast eller flere stenciled figurer vil øge effekten . Ved hjælp af en større stencil også udvider kontrast farve , mens du bruger en mindre stencil giver et blødere udseende . Objekter, der er for lille, vil dog miste deres visuelle effekt og kan virke som prikker eller skjolder på væggen .

Kontraster

Anvendelsen af kontrasterende farver i et rum giver det en fed og lyse udseende . Et værelse med almindelig beige vægge kan ændres til en centralt ved at tilføje en lys grøn stribe omkring midten af rummet . Tilføj trimme omkring vinduer , loft og gulv i en kontrasterende farve til et dukkehus effekt til rummet . Ved hjælp af high-kontrasterende farver , som rød og blå , vil tilføje en fed effekt , hvor blødere farver såsom pink eller lavendel , vil holde rummet mere subtile samtidig giver det en lysere fremtoning .

Stripes

Vandret striber tilføjet til ental farvede vægge liver op et værelse ved at give den en travl udseende . Tilføj ental tynde striber af en komplementære farve til en solid væg , eller overveje at bruge et mønster af striber . Udvikle et mønster af komplementærfarver til at arbejde med , eller bruge den samme farve , i varierende stribe bredder langs væggen . Lodrette striber er en meget dristigere kigge efter et værelse . Et mønster af lodrette striber centreret på væggen på jernbane -plan vil tegne øjne rundt i rummet .

Accent Walls

Tilføjelsen af en accent væg til et værelse kan trække fokus til et bestemt område . Ofte væggen står over for indgangsdøren , bør en accent væg være indrettet som sådan , at det passer i rummet , men skiller sig ud i mønster eller farve . En mulighed for en sådan væg er at tilføje stenciled mønstre af farver. Striping kun denne væg eller tilføje en delt effekt af maleriet halv væggen til at matche resten af rummet og den anden halvdel en anden farve er en mulighed. Begrebet om at halvere muren vil også kunne inddrage tilsætning af mønstre eller figurer kun til toppen eller bunden .

Anden Artikel

 • hvordan du fjerner vandret blinds fra en dør
 • hvordan man kan dekorere en teenager soveværelse billig
 • hvordan du fjerner en jæger douglas skygge ramme
 • interiør maling ideer til røde mursten
 • hvordan man kan male skyer med en stencil
 • hvordan man kan male sisal tæpper
 • hvordan man kan male metal døre for at have en Woodgrain kig
 • hvordan du installerer klinkegulv gulve
 • hvordan man sikrer et badeværelse spejl på væggen
 • instruktioner om , hvordan du installerer latinske nuancer
 •