billige , moderne udsmykning idéer

billige , moderne udsmykning idéerInnovative og interessante moderne udsmykning behøver ikke at koste en formue . Stil og funktion kræver et godt øje for detaljer og en vilje til at tage chancer . Alternativer til den oprindelige designer møbler er til rådighed over det hele, og blande stilarter , farver og temaer giver dit hjem en personlighed . Benyt lejligheden til at foretage en ændring . Afspejler din stil og opfylde dine egne behov ved hjælp af dit hjems indretning som starten på en ny dig

hurtig og beskidt-. Genbrug

Genbrug , hvad du har . Den hurtigste , enkleste og i hvert fald den billigste måde at indrette , er at bruge , hvad du har . Flyt soveværelset kommoden ind i spisestuen til at bruge som en skænk . Tag dørene dine køkkenskabe . Brug oversete planten står i stuen som et håndklæde rack i badeværelset . Føj døre til reoler . Slippe af med rodet . Åbne op mellemrummene mellem møblerne ved at sætte dem på en 45- graders vinkel . Ryste op . Det værste ting at ske, er du flytter det hele tilbage .

Re-formål med en Plan

Re-formål ved igen at gøre følger den filosofi , " Lav noget fra noget andet . " Gendanne din spisestue stol sæder med en fed mønster stof , og flytte dem ind i stuen . Paint en væg i køkkenet lyse rødt . Tilføj en baldakin til din seng med pre -made draperier hæftet til loftet . Tag tæpper , og maling cement gulvet . Paint alle dine indvendige døre sort . Gør en skammel ved hjælp af en trækasse og et område tæppe . Tilføj interessant spejle og billeder .

Re-Purpose værelser Too

Se på dit hjem , og beslutte , hvordan du virkelig bruge rummene . Ændring af formål værelser giver dig mulighed for at bruge denne tomme spisestue til dit nye kontor eller rydde ud sjældent brugt gæsteværelset for at gøre en hobby rum til at bruge hver dag . Fjern closet døre og klar ud rod til at tilføje reelle kvadratiske optagelser på dit space.

Shop for Skatte

Shop for et par stykker, som afspejler , hvad din udsmykning stil vil se ud , når den er færdig . En enkelt Art Deco stol kan definere et mellemrum . Oprette en hel art deco- rum ved hjælp af den stol som din inspiration . Betrække en væg med boble-tyggegummi pink vinyl . Bruge en række grafiske sort /hvide fotos . Tilføj et tæppe af hvide shag . Det betyder ikke noget, hvis stolen er ægte eller ej, vil rummet ser spektakulære .

Vælg et tema

Find et tema for et værelse eller et helt hus i dit foretrukne stil ved skattejagt et stykke ad tid . Et maleri du elsker kan blive en inspiration for hele rummet . Et værelse , der udvikler sig over tid har mere personlighed end en , der er købt fra et sted , intakt og komplet . Køb på din ferie , købe på værftet salg , købe fra forhandlere og vente på den perfekte brik til at afsløre sig selv .

Saml Fotos af værelser You Love

Start en samling af magasin fotografier , der appellerer til dig . Tag et kig på hvert foto for at finde præcis , hvorfor du gerne dette værelse . Se et mønster , og fange det i dit eget rum . Hvis du kan lide en ren moderne udseende med fed stænk af farve , vil du aldrig være tilfreds med en chintz print soveværelse og shabby chic møbler . Hjem er det et sted du kommer til at være behagelig ; gøre din indretning en afspejling af din stil .

Anden Artikel

 • hvordan man kan gøre hjortetak indretning derhjemme
 • design ideer til små rum
 • hvordan man kan dekorere med loftsbjælker
 • vestlige christmas udsmykning idéer
 • hvordan man kan gøre hjemmelavet trædesten uden brug af stivelse
 • hvordan man kan skære kroneformen flad
 • kits til vinduet behandlinger
 • hvordan man beregner den reelle magt i lysstofbelysning
 • interiør design ideer til lejligheder
 • hvordan man kan dekorere en spisestue loft med maling
 •